24/2/10

*Επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο της Παλαιστίνιας Υπουργού Τουρισμού και Αρχαιοτήτων *

24/02/2010 Η Υπουργός Τουρισμού και Αρχαιοτήτων της Παλαιστινιακής Εθνικής Αρχής δρ Kholoud Daibes φθάνει αύριο το πρωί στην Κύπρο, στο πλαίσιο επίσημης επίσκεψης. Τη δρα Daibes θα υποδεχθεί στο Αεροδρόμιο Λάρνακας ο Υπουργός Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού κ. Αντώνης Πασχαλίδης.
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της, η Παλαιστίνια Υπουργός θα γίνει δεκτή την ερχόμενη Παρασκευή από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Δημήτρη Χριστόφια και αύριο Πέμπτη από τον Αρχιεπίσκοπο Χρυσόστομο Β’. Επίσης την Παρασκευή, η δρ Daibes θα έχει επίσημες συνομιλίες με τον κ. Πασχαλίδη στο Υπουργείο Εμπορίου, παρουσία εκπροσώπων του ΚΟΤ, μετά από τις οποίες θα ακολουθήσουν δηλώσεις προς τους εκπροσώπους των ΜΜΕ. Την ίδια ημέρα, θα συναντηθεί, επίσης, με τον Υπουργό Εξωτερικών κ. Μάρκο Κυπριανού.
Επίσης, η κα Υπουργός θα έχει, το πρωί της Πέμπτης, συνάντηση με τον Γενικό Διευθυντή του Υπουργείου Συγκοινωνιών και Έργων κ. Μάκη Κωνσταντινίδη και με τη Διευθύντρια του Τμήματος Αρχαιοτήτων κα Μαρία Χατζηκωστή. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας θα συναντηθεί στα γραφεία του ΚΕΒΕ με τον Πρόεδρό του κ. Μάνθο Μαυρομμάτη και με αντιπροσωπεία των μελών του Συνδέσμου Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κύπρου.
Το μεσημέρι της Παρασκευής, η δρ Daibes θα παρακαθήσει σε γεύμα που θα παραθέσει προς τιμήν της ο Υπουργός Εμπορίου, ενώ θα ολοκληρώσει το επίσημο μέρος της επίσκεψής της στην Κύπρο με ξενάγηση, το απόγευμα, στην εκκλησία της Παναγίας της Ασίνου, στο Νικητάρι.
Η Παλαιστίνια Υπουργός θα αναχωρήσει από την Κύπρο το βράδυ της Κυριακής, 28 Φεβρουαρίου.