4/4/16

ΔΗΣΥ ΑΚΕΛ ΣΥΓΧΥΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ

ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΕΛΕΝΗΣ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

ΔΗΣΥ ΑΚΕΛ ΣΥΓΧΥΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ
Στην προσπάθεια του ο ΓΓ του ΑΚΕΛ Άντρος Κυπριανού να διαφοροποιηθεί στο Κυπριακό από τον Δημοκρατικό Συναγερμό για καθαρά προεκλογικούς λόγους, δυστυχώς καλεί τον Πρόεδρο Αναστασιάδη να προβεί σε περαιτέρω υποχωρήσεις.
Παράλληλα, οι τοποθετήσεις του Προέδρου Αναστασιάδη για την διαφοροποίηση των θέσεων και της συμπεριφοράς Ακιντζί, επιτείνουν την σύγχυση ανάμεσα στον λαό.
Οι πολίτες δεν πείθονται.
Δεν μπορεί ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ να επικρίνει ενέργειες που αφορούν κυριαρχικά δικαιώματα της Κυπριακής Δημοκρατίας, όπως η εξαγγελία τρίτου γύρου αδειοδότησης στην κυπριακή ΑΟΖ και να διερωτάται εάν αυτή η ενέργεια συνάδει με τον στόχο επίλυσης του Κυπριακού εντός του 2016. Πρόκειται για καθαρά προεκλογική πομφόλυγα, ειδικά εάν θυμηθούμε τις θέσεις του ΑΚΕΛ επί διακυβερνήσεως Χριστόφια για επιτάχυνση των διαδικασιών για την εξόρυξη φυσικού αερίου.
Το ίδιο ισχύει βεβαίως και για τον Συναγερμό με την προχειρότητα που εξήγγειλε την μείωση της στρατιωτικής θητείας, αλλά και με την ευκολία που ανακαλύπτει στοιχεία που πιθανόν να παραβλάψουν τις συνομιλίες, οι οποίες ούτως ή άλλως φαίνεται να οδηγούνται σε τέλμα.





ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ
ΔΕΥΤΕΡΑ 4 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016