2/2/16

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΠΟ 1200 02/02/2016 ΜΕΧΡΙ 1800 03/02/2016 (ΜΕ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΓΙΑ 3 ΗΜΕΡΕΣ)

ΤΜΗΜΑ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΑΣ ΚΥΠΡΟΥ
ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ B


ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΠΟ 1200 02/02/2016 ΜΕΧΡΙ 1800 03/02/2016
(ΜΕ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΓΙΑ 3 ΗΜΕΡΕΣ)

Ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή, ενώ χαμηλή πίεση αναμένεται να επηρεάσει την περιοχή από αργά την Παρασκευή.
Το απόγευμα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και τοπικά μέχρι βορειοανατολικοί, ασθενείς ως μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και παροδικά, στα προσήνεμα, μέχρι ταραγμένη.
Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Τοπικά, όμως, δυνατό να σχηματιστεί αραιή ομίχλη ή και χαμηλή νέφωση, κυρίως τις πρώτες πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και σταδιακά κατά τόπους μέχρι νοτιοανατολικοί, ασθενείς και τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 8 βαθμούς στο εσωτερικό, στα δυτικά και νότια παράλια, γύρω στους 10 στα υπόλοιπα παράλια και στους 2 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά πιθανό να σχηματιστεί παγετός.
Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί και σταδιακά κατά τόπους μέχρι νοτιοδυτικοί, ασθενείς ως μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 20 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 11 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Την Πέμπτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά σταδιακά, από το απόγευμα, θα παρατηρούνται αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα ορεινά αλλά στις υπόλοιπες περιοχές δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.
Την Παρασκευή διαστήματα με κυρίως αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται με συννεφιά και από αργά το απόγευμα αναμένονται τοπικές βροχές. Τη νύκτα πιθανό να σημειωθούν και μεμονωμένες καταιγίδες.
Το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος, με βροχές κατά διαστήματα και μεμονωμένες καταιγίδες. Στα ψηλότερα ορεινά και σταδιακά και σε άλλες ορεινές περιοχές αναμένεται χιονόπτωση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή πτώση.

Ώρα έκδοσης: 1100 Ημερομηνία: 02/02/2016