1/8/15

Υπουργός Μεταφορών: Η ίδρυση Ναυτικής Ακαδημίας θα συμβάλει τα μέγιστα στην περαιτέρω ενδυνάμωση του ναυτιλιακού κλάδου

Να μη μεταδοθεί πριν τις 6 μ.μ.
                                                                           
Υπουργός Μεταφορών: Η ίδρυση Ναυτικής Ακαδημίας θα συμβάλει
τα μέγιστα στην περαιτέρω ενδυνάμωση του ναυτιλιακού κλάδου


Συμφωνία για δημιουργία Ναυτικής Ακαδημίας   στην Κύπρο υπέγραψαν σήμερα το Πανεπιστήμιο Κύπρου, το Arab Academy of Science Technology and Maritime Transport της Αιγύπτου και το Ινστιτούτο Θαλασσιών Υποθέσεων της Ανατολικής Μεσογείου.

Προσφωνώντας την τελετή υπογραφής της συμφωνίας, ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων κ. Μάριος Δημητριάδης σημείωσε ότι η ίδρυση Ναυτικής Ακαδημίας θα συμβάλει τα μέγιστα στην περαιτέρω ενδυνάμωση του ναυτιλιακού κλάδου στη χώρα μας.

Εξέφρασε, παράλληλα, τα θερμά του συγχαρητήρια στο Πανεπιστήμιο Κύπρου, το Arab Academy of Science Technology and Maritime Transport της Αιγύπτου και το Ινστιτούτο Θαλασσιών Υποθέσεων της Ανατολικής Μεσογείου για τις άοκνες προσπάθειες που κατέβαλαν για να καταστεί δυνατή η υπογραφή της πολύ σημαντικής αυτής συμφωνίας, τόσο για τον τόπο μας όσο και για την περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου. Απέδωσε, τέλος, τα εύσημα στο Intercollege για τη συνεχή στήριξη που παρέχει στην υλοποίηση του σχεδιασμού για δημιουργία της Ναυτικής Ακαδημίας.