4/12/14

Διεθνής Έκθεση Κύπρου – Εκπαίδευση και Καριέρα 2015 Λευκωσία, 13-15 Μαρτίου 2015



Λευκωσία, 13-15 Μαρτίου 2015


Το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού, το Κυπριακό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο (ΚΕΒΕ), η Ομοσπονδία Εργοδοτών & Βιομηχάνων Κύπρου (ΟΕΒ) και το Ευρωπαϊκό Γραφείο Κύπρου (ΕΓΚ) ανακοινώνουν τη διοργάνωση της Διεθνούς Έκθεσης Κύπρου – Εκπαίδευση και Καριέρα 2015.  Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στους χώρους της Διεθνούς Έκθεσης Κύπρου, περίπτερο 6 από τις 13-15 Μαρτίου 2015.

Η έκθεση «Εκπαίδευση και Καριέρα» αποτελεί ουσιαστικά τη συνέχιση της Διεθνούς Εκπαιδευτικής Έκθεση Κύπρου, η οποία συνδιοργανωνόταν από το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού και την Αρχή Κρατικών Εκθέσεων. Το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού για να βεβαιωθεί πως μία τόσο σημαντική εκδήλωση θα συνεχίσει να διοργανώνεται στο αρτιότερο δυνατό επίπεδο με προοπτική περαιτέρω αναβάθμισής της,  αποφάσισε όπως  αναθέσει τη διοργάνωση της Έκθεσης  «Εκπαίδευση και Καριέρα» σε τρεις αξιόλογους και έμπειρους οργανισμούς (ΚΕΒΕ, ΟΕΒ, ΕΓΚ).  Το Υπουργείο, ως συνδιοργανωτής, θα στηρίξει τη διοργάνωση της Έκθεσης θεωρώντας την ως ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα του 2015. 

Οι διοργανωτές στοχεύουν να καταστήσουν την έκθεση «Εκπαίδευση και Καριέρα» ως πύλη μέσω της οποίας τα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα θα προσελκύσουν  υποψήφιους φοιτητές που επιθυμούν να σπουδάσουν στην Κύπρο ή στο εξωτερικό.  Επιπρόσθετα, η Έκθεση παρέχει την ευκαιρία να προβληθούν προϊόντα που σχετίζονται με τον εκπαιδευτικό εξοπλισμό, την τεχνολογία στην εκπαίδευση, τις εκδόσεις βιβλίων και άλλα τεχνολογικά προϊόντα και υπηρεσίες που αφορούν τους νέους και τα ενδιαφέροντά τους. Στα πλαίσια αναβάθμισης της Έκθεσης παρέχεται και η ευκαιρία προβολής υπηρεσιών εξευρέσεως εργασίας.

Για περισσότερες πληροφορίες και για αίτηση συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αντλήσουν από την ιστοσελίδα της Έκθεσης www.edufair-cyprus.eu ή να επικοινωνήσουν με τους διοργανωτές (ΚΕΒΕ κ. Χρίστο Πετσιδητηλ. 22889890, ΟΕΒ κ. Παρασκευά Αναστασίου τηλ. 22665102, ΕΓΚ κα Ελπίδα Χρίστου τηλ. 22894278).

--------------------------------------------
4  Δεκεμβρίου, 2014
PA1401149ANA