27/8/14

Δηλώσεις του Αναπληρωτή Κυβερνητικού Εκπροσώπου

Δηλώσεις του Αναπληρωτή Κυβερνητικού Εκπροσώπου

 
Η Κυβέρνηση, με το σημερινό σύστημα για τις εκποιήσεις το οποίο προτείνει προς τη Βουλή των Αντιπροσώπων δίνει τεράστιες ευκαιρίες στους δανειολήπτες για να προστατευτούν, είπε σήμερα ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Βίκτωρας Παπαδόπουλος.
 
Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους στο Προεδρικό Μέγαρο είπε ότι με το ισχύον σύστημα οι δανειολήπτες δεν έχουν τόση προστασία όση θα δίδεται από τούδε και στο εξής, εφόσον ψηφιστούν τα τρία νομοσχέδια που έστειλε στη Βουλή, αλλά και τις αποφάσεις για το πλαίσιο αφερεγγυότητας και της προστασίας της πρώτης κατοικίας που υιοθέτησε το Υπουργικό Συμβούλιο.
 
Πρόσθεσε ότι «υπάρχουν και τα περιθώρια με τη συζήτηση για τα νομοσχέδια, η Βουλή και τα κόμματα να θέσουν εκεί τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες τους, ώστε να υπάρξει όσο το δυνατόν καλύτερο πλαίσιο προστασίας των δανειοληπτών». 
 
Σε ερώτηση αν υπάρχει πρόταση για ψήφιση του νομοσχεδίου για εκποιήσεων τώρα και για εφαρμογή του αργότερα, ο κ. Παπαδόπουλος είπε ότι «τα κόμματα στη Βουλή έχουν την ευχέρεια να διαβουλεύονται όπως θέλουν μεταξύ τους».

____________