6/8/14

25η Συνεδρία Κεντρικού Συμβουλίου ΠΟΜΑΚ-ΠΣΕΚΑ και 7ου Παγκόσμιου Συνεδρίου ΝΕΠΟΜΑΚ



25η Συνεδρία Κεντρικού Συμβουλίου ΠΟΜΑΚ-ΠΣΕΚΑ
και 7ου Παγκόσμιου Συνεδρίου  ΝΕΠΟΜΑΚ


Η 25η Συνεδρία του Κεντρικού Συμβουλίου της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Αποδήμων Κυπριών – Παγκόσμιας Συντονιστικής Επιτροπής Κυπριακού Αγώνα (ΠΟΜΑΚ – ΠΣΕΚΑ) και το 7ο Παγκόσμιο Συνέδριο της Νεολαίας της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Αποδήμων Κυπρίων (ΝΕΠΟΜΑΚ) θα πραγματοποιηθούν στις 25 - 27 Αυγούστου στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία στη Λευκωσία.

Την έναρξη των εργασιών των Συνεδρίων θα κηρύξει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης, τη Δευτέρα 25 Αυγούστου στις 7.00 μ.μ. Κατά την εναρκτήρια τελετή θα απευθύνουν επίσης χαιρετισμό ο Μακαριότατος Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κκ Χρυσόστομος Β΄, ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων κ. Γιαννάκης Λ. Ομήρου, ο Υπουργός Εξωτερικών κ. Ιωάννης Κασουλίδης,  η Επίτροπος για Ανθρωπιστικά θέματα και θέματα Αποδήμων κα Καίτη Κληρίδη, ο Πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Αποδήμων Κυπρίων κ. Ανδρέας Παπαευριπίδης, ο Πρόεδρος της Παγκόσμιας Συντονιστικής Επιτροπής Κυπριακού Αγώνα κ. Φίλιπ Κρίστοφερ και ο Πρόεδρος της Νεολαίας Αποδήμων Κυπρίων κ. Χρίστος Καραολής.

Μετά το πέρας των εργασιών των Συνεδρίων θα δοθεί συνέντευξη Τύπου, την Πέμπτη 28 Αυγούστου  στις 10.00 π.μ., στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία.

_______________