17/7/14

Δραστηριότητες του Υπουργού Άμυνας κ. Χριστόφορου Φωκαΐδη





Δραστηριότητες του Υπουργού Άμυνας κ. Χριστόφορου Φωκαΐδη

Πέμπτη, 17/7/2014

8.30μ.μ.  Θα είναι ο κύριος ομιλητής της κεντρικής επετειακής αντικατοχικής εκδήλωσης  που πραγματοποιείται στην Αθήνα για τα 40 χρόνια από το πραξικόπημα και την τουρκική εισβολή στην Κύπρο.
                 Η εκδήλωση, η οποία θα λάβει χώρα στην πλατεία Συντάγματος, διοργανώνεται από την Ομοσπονδία Κυπριακών Οργανώσεων Ελλάδας (ΟΚΟΕ), την Ένωση Κυπρίων Ελλάδος (ΕΚΕ) και τα κυπριακά παροικιακά σωματεία της Αττικής, με τη στήριξη της Πρεσβείας της Κυπριακής Δημοκρατίας και τη συμμετοχή της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) και της Ένωσης Κατεχόμενων Δήμων Κύπρου.

Παρασκευή, 18/7/2014

6.45μ.μ.  Θα εκφωνήσει επιμνημόσυνο λόγο στο τρισάγιο που θα τελεστεί στη μνήμη των 44 πεσόντων και στη δέηση για την ανεύρεση των 66 αγνοούμενων αξιωματικών και οπλιτών του Πυροβολικού, κατά τις επιχειρήσεις για την απόκρουση της τουρκικής εισβολής του Ιουλίου- Αυγούστου 1974.
                 Η τελετή θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του Μνημείου Πεσόντων και Αγνοουμένων Πυροβολικού, παρά το παρεκκλήσιο Αγίας Βαρβάρας στη Λεωφόρο  Κυρηνείας, στο Πλατύ Αγλαντζιάς.
                   Θα ακολουθήσει κατάθεση στεφάνων.
16/7/2014