15/4/14

Ανακοινώσεις του Τμήματος Δημοσίων Έργων





Ανακοινώσεις του Τμήματος Δημοσίων Έργων


1.            Κλειστό τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λάρνακας – Λευκωσίας πριν την γέφυρα Αγίας Βαρβάρας λόγω εργασιών

Το Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας ανακοινώνει ότι, την Τετάρτη 23 Απριλίου από τις 7 μ.μ. μέχρι τις 6 π.μ. της επόμενης ημέρας, στη γέφυρα του ανισόπεδου κόμβου Αγίας Βαρβάρας, θα εκτελούνται εργασίες στα πλαίσια αναβάθμισης/αντικατάστασης των παραπέτων της γέφυρας.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα είναι κλειστές και οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας του αυτοκινητόδρομου Λάρνακας - Λευκωσίας με κατεύθυνση προς Λευκωσία, σε μήκος 1500 μ. περίπου, πριν τη γέφυρα Αγίας Βαρβάρας. Η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται από την έξοδο Πέρα Χωρίου Νήσου προς τον παλαιό δρόμο Λεμεσού - Λευκωσίας και ακολούθως μέσω της εισόδου Αγίας Βαρβάρας προς τον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας.

2.         Κλειστή η αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας του αυτοκινητόδρομου Λάρνακας – Λευκωσίας στη γέφυρα Αγίας Βαρβάρας.

Το Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας ανακοινώνει ότι, από την Πέμπτη 24 Απριλίου και για περίοδο ενός μηνός περίπου, στη γέφυρα του ανισόπεδου κόμβου Αγίας Βαρβάρας, θα εκτελούνται εργασίες στα πλαίσια αναβάθμισης/αντικατάστασης των παραπέτων της γέφυρας.

Κατά την πιο πάνω περίοδο, θα είναι κλειστή η αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας του αυτοκινητόδρομου Λάρνακας - Λευκωσίας με κατεύθυνση προς Λευκωσία, σε μήκος 400 μέτρων περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη δεξιά λωρίδα.


3.         Κλειστό τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού – Λευκωσίας στην έξοδο Αγίας Βαρβάρας λόγω εργασιών

Το Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας ανακοινώνει ότι, την Πέμπτη 24 Απριλίου από τις 7 μ.μ. μέχρι τις 6 π.μ. της επόμενης ημέρας, στη γέφυρα του ανισόπεδου κόμβου Αγίας Βαρβάρας, θα εκτελούνται εργασίες στα πλαίσια αναβάθμισης/αντικατάστασης των παραπέτων της γέφυρας.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα είναι κλειστές και οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού - Λευκωσίας με κατεύθυνση προς Λευκωσία, από την έξοδο Αγίας Βαρβάρας και σε μήκος 1 χλμ. περίπου. Η τροχαία κίνηση από Λεμεσό προς Λευκωσία θα διοχετεύεται από την έξοδο Αγίας Βαρβάρας και στη συνέχεια μέσω της εισόδου Αγίας Βαρβάρας προς τον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό να επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

-----------------------

15/4/2014