6/12/13

Το προσωπικό του Προεδρικού Μεγάρου ευχήθηκε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για την ονομαστική του εορτή






Το προσωπικό του Προεδρικού Μεγάρου ευχήθηκε σήμερα κάθε καλό στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Αναστασιάδη με την ευκαιρία της ονομαστικής του γιορτής, σε μια σεμνή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το πρωί στο Προεδρικό Μέγαρο.



Ευχόμενος κάθε καλό στον Πρόεδρο Αναστασιάδη, ο  Διευθυντής του Γραφείου του κ. Παναγιώτης Αντωνίου του παρέδωσε ένα δώρο, εκ μέρους του προσωπικού του Προεδρικού Μεγάρου, και είπε ότι «το δώρο συνοδεύεται από απέραντη εκτίμηση και αγάπη». Ο κ. Αντωνίου ευχήθηκε στον Πρόεδρο εκ μέρους του προσωπικού «πάνω απ’ όλα υγεία και να είστε καλά, διότι ο τόπος σάς χρειάζεται».

Από πλευράς του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ευχαρίστησε θερμά το προσωπικό του Προεδρικού Μεγάρου και πρόσθεσε ότι «η αγάπη σας με συγκινεί. Χωρίς εσάς δεν λειτουργεί τίποτα στο Προεδρικό. Ως εκ τούτου πολλά σας οφείλω.

Ό,τι μπορούμε όλοι μαζί να κάνουμε θα το πράξουμε για να δούμε ότι επιτυγχάνουμε τον σκοπό τον οποίον ευελπιστεί ο κόσμος πως θα πετύχουμε και ότι θα ανταποκριθούμε στις προσδοκίες του στις δύσκολες ώρες που περνά».

____________