5/12/13

Ενοικίαση χώρου στη Λευκωσία για στέγαση Προγράμματος των Πολιτιστικών Υπηρεσιών




Οι Πολιτιστικές Υπηρεσίες του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού ενδιαφέρονται για την ενοικίαση χώρου στη Λευκωσία, για τη στέγαση του Προγράμματος Ανάπτυξης Μουσικών Ταλέντων. Στο χώρο θα πραγματοποιείται μουσική διδασκαλία έγχορδων οργάνων σε παιδιά.



Ο χώρος θα πρέπει να έχει ελάχιστο καθαρό εσωτερικό εμβαδό 200τ.μ. και να διαθέτει τουλάχιστον έξι δωμάτια τα οποία να μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως αυτόνομες αίθουσες διδασκαλίας. Επιπρόσθετα, θα πρέπει να διαθέτει χώρο υποδοχής, κουζίνα και αποχωρητήρια. Δεν απαιτείται χώρος στάθμευσης/αποθήκη. Υπάρχουσες εγκαταστάσεις συστημάτων κλιματισμού/κεντρικής θέρμανσης, συστημάτων ασφάλειας, πυρασφάλειας και ηχομονωτικές εγκαταστάσεις θα θεωρηθούν πλεονέκτημα.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να υποβάλουν στις Πολιτιστικές Υπηρεσίες τεχνικά στοιχεία με οπτικό υλικό και καλυπτική επιστολή, το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013. Στοιχεία επικοινωνίας: Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού, Πολιτιστικές Υπηρεσίες, Οδός Ιφιγενείας 27, 2007 Λευκωσία  Τηλέφωνο: 22 809 803 Φαξ: 22 809 872, E: ameletiou@culture.moec.gov.cy
___________

5 Δεκεμβρίου, 2013