13/12/13

Ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Οικονομικών απένειμε πιστοποιητικά διαχείρισης ποιότητας στο πλαίσιο εκδήλωσης στην Αθήνα


Στο πλαίσιο της Εβδομάδας Ποιότητας, πραγματοποιήθηκε σήμερα στο «Σπίτι της Κύπρου» στην Αθήνα, η Εκδήλωση Ποιότητας 2013, την οποία διοργάνωσε η Κυπριακή Εταιρεία Πιστοποίησης (ΚΕΠ). Κατά την εκδήλωση, η οποία τελούσε υπό την αιγίδα του Υπουργού Οικονομικών κ. Χάρη Γεωργιάδη, απονεμήθηκαν Πιστοποιητικά Διαχείρισης Ποιότητας σε σαράντα ελληνικές επιχειρήσεις οι οποίες εφαρμόζουν συστήματα διαχείρισης ποιότητας. Τα πιστοποιητικά απένειμε, εκ μέρους του Υπουργού Οικονομικών, ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου κ. Χρίστος Πατσαλίδης.


Στην ομιλία του ο κ. Πατσαλίδης κάλεσε τις ελληνικές και κυπριακές επιχειρήσεις να διαφυλάξουν την ποιότητα ως κόρη οφθαλμού, εφαρμόζοντας σύγχρονα συστήματα διαχείρισης, μέσα στο πνεύμα των ευρωπαϊκών και διεθνών προτύπων έτσι ώστε να εξυπηρετούν την κοινωνία με αποτελεσματικότητα και με υψηλούς δείκτες απόδοσης.

Στην τελετή απενεμήθη, επίσης, Ειδική Τιμητική Διάκριση στην εταιρεία CYTA HELLAS για τη δέσμευσή της στην προώθηση ποιοτικών τηλεπικοινωνιακών προϊόντων και υπηρεσιών στον ελληνικό χώρο.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και ο Γενικός Διευθυντής της ΚΕΠ κ. Πέτρος Μάρκου και δρ Ιωάννης Καρής αντίστοιχα, καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες.

____________