18/11/13

Εργασίες σε τμήματα του αυτοκινητόδρομου Κοκκινοτριμιθιάς – Λευκωσίας



To Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας  ανακοινώνει  ότι την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου και  την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου από τις 8.30 μ.μ. μέχρι τις 6 π.μ. της επόμενης ημέρας, σε τμήματα του αυτοκινητόδρομου Κοκκινοτριμιθιάς -  Λευκωσίας με κατεύθυνση προς Λευκωσία, θα εκτελούνται εργασίες συντήρησης του οδοστρώματος.
Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών θα ισχύουν οι πιο κάτω προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:


Τετάρτη, 20/11/2013 -  Οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας προς Λευκωσία, στο τμήμα του αυτοκινητοδρόμου παρά το Pascal, σε μήκος 3 χλμ. περίπου, θα είναι κλειστές για την κυκλοφορία και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στην αντίθετη πλευρά η οποία θα λειτουργεί με αμφίδρομη κίνηση.

Πέμπτη, 21/11/2013 - Οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας προς Λευκωσία, στο τμήμα του αυτοκινητοδρόμου πάνω από τον κυκλικό κόμβο Ανθούπολης θα είναι κλειστές και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται διά μέσου του κυκλικού κόμβου Ανθούπολης.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία   που θα προκληθεί και καλεί  το κοινό  να επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και υπομονή και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις  της Αστυνομίας.

--------------------

18/11/2013