4/6/13

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δέχθηκε τον Πρόεδρο της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής 04/06/2013


Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης δέχθηκε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Πρόεδρο της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής κ. Ουράνιο Ιωαννίδη.

Κατά τη συνάντηση ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας εξέφρασε τα συγχαρητήρια του προς τους αθλητές της Κύπρου που έλαβαν μέρος στους Αγώνες Μικρών Κρατών Ευρώπης που πραγματοποιήθηκαν στο Λουξεμβούργο.

Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης επέδωσε στον κ. Ιωαννίδη επιστολή του ιδίου στην οποία αναφέρει τα ακόλουθα:

«Με ιδιαίτερη χαρά, υπερηφάνεια και ικανοποίηση παρακολούθησα τις μεγάλες επιτυχίες των αθλητών και αθλητριών της Κύπρου στους 15ους Αγώνες Μικρών Κρατών Ευρώπης (ΑΜΚΕ) που έγιναν στο Λουξεμβούργο.

Υπό τις παρούσες δύσκολες συνθήκες για τους αθλητές και για την πατρίδα μας, η τρίτη θέση που κατέλαβε η χώρα μας στους αγώνες, με 28 χρυσά, 29 αργυρά και τρία χάλκινα μετάλλια, αποτελεί μεγάλη επιτυχία.

Οι αθλητές και οι αθλήτριες της Κύπρου έκαναν για άλλη μια φορά περήφανη την πατρίδα μας και τον λαό της. Αποδείχθηκε ξανά ότι οι αθλητές μας είναι οι καλύτεροι πρεσβευτές μας διεθνώς.

Παρακαλώ, κ. Πρόεδρε της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής, όπως διαβιβάσετε τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές για την τιμητική διάκριση που εξασφάλισαν για τη χώρα μας.

Θερμά συγχαρητήρια παρακαλώ όπως διαβιβάσετε και στα μέλη της αποστολής στο Λουξεμβούργο για το εξαίρετο έργο που επιτέλεσαν ώστε να επιτύχουν οι αθλητές μας».