10/10/12

Αντιπροσωπία της Υπεπιτροπής Ασφάλειας και ΄Αμυνας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου θα επισκεφθεί την Κύπρο 10/10/2012

Αντιπροσωπία της Υπεπιτροπής Ασφάλειας και Άμυνας (SEDE) του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου θα πραγματοποιήσει επίσκεψη εργασίας στην Κύπρο, από τις 10 μέχρι τις 13 Οκτωβρίου, στο πλαίσιο της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Κατά την επίσκεψη οι Ευρωβουλευτές θα γίνουν δεκτοί από τον Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων, κ. Γιαννάκη Λ. Ομήρου, και θα παρακαθίσουν σε δείπνο εργασίας που θα παραθέσουν ο Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Άμυνας κ. Γιώργος Βαρνάβα και τα μέλη της Επιτροπής.


Της πενταμελούς αντιπροσωπίας ηγείται ο Πρόεδρος της Υπεπιτροπής κ. Arnaud Danjean, (Γαλλία, Κoιvoβoυλευτική Ομάδα τoυ Ευρωπαϊκoύ Λαϊκoύ Κόμματoς) και σε αυτή συμμετέχουν οι Αντιπρόεδροι της Επιτροπής, κ.κ. Σοφοκλής Σοφοκλέους, (Κύπρος, Ομάδα της Προοδευτικής Συμμαχίας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο) και Krzysztof Lisek,

(Πολωνία, Κoιvoβoυλευτική Ομάδα τoυ Ευρωπαϊκoύ Λαϊκoύ Κόμματoς), καθώς και τα μέλη, κ.κ. Indrek Tarand,(Εσθονία, Ομάδα τωv Πρασίvωv/Ευρωπαϊκή Ελεύθερη Συμμαχία) και Andrew Duff (Ηνωμένο Βασίλειο, Ομάδα της Συμμαχίας Φιλελευθέρων και Δημοκρατών για την Ευρώπη).