17/9/12

Τρέξτε με την Προεδρία

Ο Μαραθώνιος των Βρυξελλών είναι μια δημοφιλής ετήσια εκδήλωση με τη συμμετοχή πολλών ανθρώπων και έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα, αφού οι συμμετέχοντες εισφέρουν σεβαστά ποσά σε διάφορες φιλανθρωπίες. Φέτος η Κυπριακή Προεδρία θα συμμετάσχει ενεργά στον Μαραθώνιο των Βρυξελλών, την Κυριακή 7 Οκτωβρίου, και προσβλέπει στη δική σας συμμετοχή.

«Η Προεδρία επιθυμεί να μεταδώσει εμπράκτως το κεντρικό της μήνυμα για μια Καλύτερη Ευρώπη συμμετέχοντας στον Μαραθώνιο των Βρυξελλών και συγκεντρώνοντας χρήματα για φιλανθρωπικό σκοπό», αναφέρει στην ιστοσελίδα brusselsmarathon.be ο Υφυπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, Πρέσβης Ανδρέας Δ. Μαυρογιάννης. Προσθέτει μάλιστα ότι «ένας μαραθώνιος από μόνος του αποτελεί την ενσάρκωση του έργου της Προεδρίας και ευθυγραμμίζεται με τον στόχο μας για προώθηση της υγιούς γήρανσης σε όλο τον κύκλο της ζωής».
Η Κυπριακή Προεδρία στοχεύει στη μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή Ευρωπαίων αξιωματούχων, διπλωματών και ανταποκριτών από τις Βρυξέλλες. Για κάθε συμμετέχοντα στην Κυπριακή ομάδα, η Προεδρία θα συγκεντρώνει χρήματα τα οποία θα δοθούν υπό μορφή εισφοράς σε ευρωπαϊκές και διεθνείς φιλανθρωπίες. Πριν την έναρξη του Μαραθωνίου, η Κυπριακή Προεδρία θα διοργανώσει ειδική τελετή, για την παράδοση του συγκεντρωθέντος ποσού στις διάφορες φιλανθρωπίες.
Αν επιθυμείτε να συμμετάσχετε στον Μαραθώνιο, στείλτε το όνομά σας, το όνομα του οργανισμού στον οποίο εργάζεστε και τα στοιχεία επικοινωνίας σας μέχρι τις 24 Σεπτεμβρίου στη:

schatzitheodorou@mfa.gov.cy