12/7/11

Ανακοίνωση του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων

12/07/2011





Πραγματοποιήθηκε σήμερα, υπό την Προεδρία της Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων κας Σωτηρούλας Χαραλάμπους και στην παρουσία του Γενικού Διευθυντή του Υπουργείου κ. Γεώργιου Παπαγεωργίου, της Διευθύντριας των Υπηρεσιών Κοινωνικής Ευημερίας κας Τούλας Κούλλουμου και των Επαρχιακών Λειτουργών Ευημερίας, σύσκεψη κατά την οποία έγινε ενημέρωση ως προς τις μέχρι τώρα ενέργειες των Υπηρεσιών Κοινωνικής Ευημερίας σε σχέση με τη στήριξη ατόμων και οικογενειών ως αποτέλεσμα της χθεσινής τραγωδίας.

Οι Υπηρεσίες Κοινωνικής Ευημερίας στο διάστημα που μεσολάβησε, σε συνεργασία με τις Υπηρεσίες του Υπουργείου Υγείας, έχουν οργανώσει κλιμάκια τα οποία πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους σε νοσοκομεία και άλλους χώρους όπου παρουσιάστηκε τέτοια ανάγκη, και επισκέφθηκαν τις κοινότητες που έχουν επηρεαστεί από το χθεσινό τραγικό συμβάν.

Το Υπουργείο ανακοινώνει ότι οι Υπηρεσίες Κοινωνικής Ευημερίας θα συνεχίσουν να είναι στη διάθεση όλων των πολιτών που έχουν ανάγκη για την παροχή κάθε δυνατής στήριξης και αρωγής.