11/3/10

Γραπτή δήλωση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Στέφανου Στεφάνου

NEWS AGENCY-VOULI.NET-HELLAS AND CYPRUS NEWS
 Γραπτή δήλωση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Στέφανου Στεφάνου σε απάντηση των δηλώσεων του κ. Ιωνά Νικολάου
 Ο βουλευτής του ΔΗΣΥ κ. Ιωνάς Νικολάου αντί πρώτα να απολογηθεί για τις δηλώσεις στις οποίες καθημερινά προέβαινε περί δήθεν κουκουλώματος της υπόθεσης για την απόδραση του Αντώνη Προκοπίου Κίτα –υπόθεση που ως γνωστό έχει διαλευκανθεί- επανέρχεται δριμύτερος. 
11/03/2010

Τούτη τη φορά ο κ. Νικολάου ανακαλύπτει πολιτικές ευθύνες στον Πρόεδρο και στην Κυβέρνηση για την υπόθεση της κλοπής της σορού του Τάσσου Παπαδόπουλου. Πώς και γιατί, δεν εξηγεί. Απλώς εκτοξεύει κατηγορίες που μένουν αστήρικτες και αιωρούμενες, όπως και οι τότε καταγγελίες του για την απόδραση Κίτα. Πρόκειται για ακόμα ένα δείγμα μηδενιστικής αντιπολίτευσης.

Η αντιμετώπιση της σήψης, της διαφθοράς και του εγκλήματος δεν εξυπηρετείται με υπερβολές περί των νονών της νύχτας που ποδηγετούν τα πάντα στην Κύπρο, ούτε με μηδενιστικές προσεγγίσεις για το ρόλο και το έργο της Αστυνομίας και της Κυβέρνησης. Η Κυβέρνηση παίρνει μέτρα για αντιμετώπιση της σήψης και της διαφθοράς, με υπευθυνότητα και πρόγραμμα εργάζεται ενάντια σ’ αυτά τα φαινόμενα. Μπορεί ο κ. Νικολάου να αρνείται να αναγνωρίσει αυτές τις προσπάθειες, οι σημαντικές επιτυχίες, όμως, που η Αστυνομία έχει στη διαλεύκανση σοβαρών εγκλημάτων δείχνουν ότι βρισκόμαστε στον ορθό δρόμο.