12/3/17

Δεν είναι η ώρα για έναρξη προεκλογικών εκστρατειών, είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Δηλώσεις του Κυβερνητικού Εκπροσώπου

Δεν είναι η ώρα για έναρξη προεκλογικών εκστρατειών, είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.


Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, μετά την τέλεση του μνημόσυνου του ήρωα Ευαγόρα Παλληκαρίδη, στον Καθεδρικό Ναό Αγίου Θεοδώρου, στην Πάφο, ο Εκπρόσωπος κληθείς να σχολιάσει τοποθετήσεις κομμάτων σε σχέση με τις προεδρικές εκλογές του 2018, είπε ότι «δεν είναι η ώρα για έναρξη προεκλογικών εκστρατειών.

Αυτή τη στιγμή η κυπριακή κοινωνία αυτό που απαιτεί από όλους μας είναι σοβαρότητα, προσήλωση και συνέχιση σε μια τιτάνια προσπάθεια, η οποία φέρνει πολύ συγκεκριμένα αποτελέσματα: είτε αφορά την ανάπτυξη της οικονομίας, είτε τις μεταρρυθμιστικές δράσεις, είτε την υλοποίηση των ενεργειακών σχεδιασμών της Κυπριακής Δημοκρατίας, είτε αφορά την αναβάθμιση σε περιφερειακό και ευρωπαϊκό επίπεδο του ρόλου της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Την ίδια σοβαρότητα απαιτεί και σε ό,τι αφορά και τον στόχο της επίλυσης του Κυπριακού και της επανένωσης της πατρίδας μας. Πρέπει να δούμε πώς επαναρχίζει η προσπάθεια, έτσι ώστε να διερευνηθούν οι προοπτικές για ένα θετικό αποτέλεσμα. Δεν υπάρχει άλλη επιλογή από το να εργαστούμε για να επανενώσουμε την πατρίδα μας.

Μέσα σε μια πενταετία διακυβέρνησης πραγματοποιούνται τουλάχιστον τρεις εκλογικές διαδικασίες. Φανταστείτε αν ξεκινούσαμε και κάναμε προεκλογική εκστρατεία ένα χρόνο προηγουμένως – δεν θα κάναμε τίποτε άλλο».