30/12/16

ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ: Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΕΙ ΣΤΗ ΓΕΝΕΥΗ ΕΠΙΤΕΛΕΙΣ ΤΗΣ Ε.Φ. ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ


ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΑΚΡΙΤΙΚΟ ΦΥΛΑΚΙΟ ΤΟΥ ΑΡΩΝΑ


ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ: Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΕΙ ΣΤΗ ΓΕΝΕΥΗ ΕΠΙΤΕΛΕΙΣ ΤΗΣ Ε.Φ. ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ


«Το Κίνημα Αλληλεγγύη επισκέφθηκε σήμερα το ακριτικό φυλάκιο στο ύψωμα «Άρωνας» και ευχήθηκε στους φαντάρους μας, στα στρατευμένα νιάτα μας αλλά και στους αξιωματικούς της Εθνικής Φρουράς καλή χρονιά και κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο τους. Θα ευχόμασταν να είχαμε μια πάρα πολύ ισχυρή Άμυνα που θα έδινε τη δυνατότητα στη διαπραγματευτική μας ομάδα να συζητεί από μια καλύτερη θέση».

Αυτά δήλωσε η Πρόεδρος της Αλληλεγγύης, Ελένη Θεοχάρους, η οποία στη συνέχεια αναφέρθηκε στη Διεθνή Διάσκεψη που θα πραγματοποιηθεί στη Γενεύη, υποβάλλοντας συγκεκριμένη εισήγηση, σχετικά με τις διαπραγματεύσεις για το κεφάλαιο της Ασφάλειας:

«Εμείς είμαστε κοντά στο στρατευμένο τμήμα του λαού μας και θα συμπαρασταθούμε σε αυτούς με όλες μας τις δυνάμεις και αναρωτιόμαστε αν θα υπάρχει μια ομάδα επιτελών, αξιωματικών της ΕΦ που θα συνοδεύει τον Πρόεδρο Αναστασιάδη στις συζητήσεις που θα γίνουν στη Γενεύη, όσον αφορά τα ζητήματα της Ασφάλειας. Εμείς θεωρούμε ότι αυτό είναι ένα ζήτημα ζωτικής σημασίας και είναι καλό να το σκεφθεί η διαπραγματευτική ομάδα, διαφορετικά δεν νομίζω ότι θα έχουμε πολλά περιθώρια να έχουμε καλά αποτελέσματα. Ευχόμαστε σε όλο τον κυπριακό λαό καλή Χρονιά και καλή Λευτεριά» είπε καταληκτικά η πρόεδρος της Αλληλεγγύης.