19/12/16

Δηλώσεις Υπ. Μεταφορών για το θέμα της διαδικασίας εξεύρεσης στρατηγικού επενδυτή για το Λιμάνι και τη μαρίνα Λάρνακας

Δηλώσεις Υπ. Μεταφορών για το θέμα της διαδικασίας εξεύρεσης στρατηγικού επενδυτή για το Λιμάνι και τη μαρίνα Λάρνακας




Την πεποίθηση ότι θα εξευρεθεί λύση στο θέμα που προέκυψε με την ανάπτυξη της ενιαίας ανάπτυξης του λιμένα και της μαρίνας της Λάρνακας, λόγω της αποκοπής από την Βουλή των κονδυλίων για τις αποκρατικοποιήσεις, εξέφρασε ο Υπουργός Μεταφορών Επικοινωνιών και Έργων κ. Μάριος Δημητριάδης.

Μιλώντας μετά το πέρας της συνεδρίας της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Συγκοινωνιών και Έργων, ο κ. Υπουργός εξέφρασε την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι η συντριπτική πλειοψηφία των κοινοβουλευτικών κομμάτων επιθυμεί να δοθεί άμεσα λύση στο θέμα που δημιουργήθηκε, προκειμένου να προχωρήσει απρόσκοπτα η διαδικασία. «Πρόκειται για ένα εξαιρετικά σημαντικό έργο για την πόλη της Λάρνακας, το οποίο ως Κυβέρνηση, θέλουμε να υλοποιήσουμε το συντομότερο δυνατό», τόνισε ο κ. Δημητριάδης.

Ανέφερε μάλιστα ότι υπήρξε συμφωνία, προκειμένου να βρεθεί τρόπος για να ξαναμπούν τα κονδύλια μέσα στον προϋπολογισμό, ώστε να πληρωθούν οι σύμβουλοι και να προχωρήσει η διαδικασία.

Ερωτηθείς κατά πόσον οι τελευταίες εξελίξεις έχουν βλάψει τις προοπτικές εξεύρεσης στρατηγικού επενδυτή, σημείωσε ότι αυτό που προέχει αυτή τη στιγμή είναι να βρεθεί τρόπος για να προχωρήσει το έργο.