12/7/12

Ανακοινώσεις του Τμήματος Δημοσίων Έργων 12/07/2012

 Κλειστό τμήμα της Λεωφόρου Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ’ στους Αγίους Τριμιθιάς

Το Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας ανακοινώνει ότι την περίοδο 16 Ιουλίου μέχρι 31 Ιουλίου, το τμήμα της Λεωφόρου Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄ στο χωριό Αγίοι Τριμιθιάς, από τον κυκλικό κόμβο μέχρι την οδό Γερολάκκου, θα είναι κλειστό για την κυκλοφορία λόγω εκτέλεσης εργασιών εγκατάστασης αποχετευτικού συστήματος από το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λευκωσίας.



Η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται διά μέσου των οδών Αγίας Σοφίας και Γερολάκκου.
2. Κλειστό τμήμα της Λεωφόρου Ηρώων και της Λεωφόρου Γρίβα Διγενή στην Έγκωμη
Το Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας ανακοινώνει ότι την Τετάρτη 18 Ιουλίου μεταξύ των ωρών 6.30 μ.μ. – 9.30 μ.μ., θα διεξαχθεί αντικατοχική εκδήλωση στον κυκλικό κόμβο «Κολοκασίδη» από το Δήμο Έγκωμης. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα ισχύουν οι πιο κάτω προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:
· Το τμήμα της Λεωφόρου Ηρώων, από τη συμβολή της με την οδό Μακεδονιτίσσης μέχρι τον κυκλικό κόμβο «Κολοκασίδη» θα είναι κλειστό για την κυκλοφορία.
· Το τμήμα της Λεωφόρου Γρίβα Διγενή με κατεύθυνση τον κυκλικό κόμβο «Κολοκασίδη», από τη συμβολή της με την 28η Οκτωβρίου μέχρι τον κυκλικό κόμβο θα είναι κλειστό για την κυκλοφορία.
Η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται διά μέσου των οδών Μακεδονιτίσσης, Πατρών Γερμανού και 28ης Οκτωβρίου.
Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό να επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.