14/12/16

Δημοτικές/Κοινοτικές Εκλογές 2016 - Ανακήρυξη Δημάρχων/Κοινοταρχών, Δημοτικών/Κοινοτικών Συμβούλων και Μελών Σχ. Εφορειών


Δημοτικές/Κοινοτικές Εκλογές 2016 - Ανακήρυξη Δημάρχων/Κοινοταρχών, Δημοτικών/Κοινοτικών Συμβούλων και Μελών Σχ. Εφορειών




Από το Γραφείο του Γενικού Εφόρου Εκλογών ανακοινώνεται ότι η ανακήρυξη των Δημάρχων/Κοινοταρχών, Δημοτικών/Κοινοτικών Συμβούλων και Μελών των Σχολικών Εφορειών, θα γίνει κατά Επαρχία από τους οικείους Εφόρους Εκλογής, όπως περιγράφεται πιο κάτω:

ΕΠΑΡΧΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ

Η ανακήρυξη Δημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών των Σχολικών Εφορειών των Δήμων της Επαρχίας Λευκωσίας θα γίνει από τον Έφορο Εκλογής Λευκωσίας τη Δευτέρα 19.12.2016 και ώρα 2.00 μ.μ. στο Συνεδριακό Κέντρο ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ και η ανακήρυξη Κοινοταρχών/Μελών των Κοινοτικών Συμβουλίων στον ίδιο χώρο στη συνέχεια.

ΕΠΑΡΧΙΑ ΛΕΜΕΣΟΥ

Η ανακήρυξη Δημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών των Σχολικών Εφορειών των Δήμων της Επαρχίας Λεμεσού θα γίνει από τον Έφορο Εκλογής Λεμεσού τη Δευτέρα 19.12.2016 και ώρα 4.00 μ.μ. στο Δημοτικό Πολιτιστικό Κέντρο "Πάνος Σολομωνίδης" και η ανακήρυξη Κοινοταρχών/Μελών των Κοινοτικών Συμβουλίων στον ίδιο χώρο στη συνέχεια.

ΕΠΑΡΧΙΑ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ

Η ανακήρυξη Κοινοταρχών/Μελών Κοινοτικών Συμβουλίων της Επαρχίας Αμμοχώστου θα γίνει από τον Έφορο Εκλογής Αμμοχώστου τη Δευτέρα 19.12.2016 και ώρα 3.00 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Κοινοτικού Συμβουλίου Φρενάρους. Η ανακήρυξη Δημάρχων/Δημοτικών Συμβούλων και των Μελών των Σχολικών Εφορειών των Δήμων της Επαρχίας Αμμοχώστου θα γίνει στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Αμμοχώστου, στη Δερύνεια η ώρα 5.00 μ.μ., εκτός του Δήμου Παραλιμνίου που θα γίνει την ίδια μέρα και ώρα 6.30 μ.μ. στο Δημαρχείο Παραλιμνίου.

ΕΠΑΡΧΙΑ ΛΑΡΝΑΚΑΣ

Η ανακήρυξη Δημάρχων της Επαρχίας Λάρνακας θα γίνει από τον Έφορο Εκλογής Λάρνακας στο Γραφείο του, δηλ. στην Επαρχιακή Διοίκηση Λάρνακας, ευθύς αμέσως μετά την έκδοση των αποτελεσμάτων. Η ανακήρυξη των Κοινοταρχών/Μελών των Κοινοτικών Συμβουλίων της Επαρχίας Λάρνακας θα γίνει τη Δευτέρα 19.12.2016 και ώρα 4.00 μ.μ. στα γραφεία του Κοινοτικού Συμβουλίου Ορόκλινης και θα ακολουθήσει στις 5.30 μ.μ. η ανακήρυξη των Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών.

ΕΠΑΡΧΙΑ ΠΑΦΟΥ

Η ανακήρυξη των Κοινοταρχών/Μελών των Κοινοτικών Συμβουλίων της Επαρχίας Πάφου θα γίνει από την Έφορο Εκλογής Πάφου την Δευτέρα 19.12.2016 και ώρα 3.30 μ.μ. στο Αμφιθέατρο των Κυβερνητικών Κτιρίων και στη συνέχεια η ανακήρυξη των Δημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών των Σχολικών Εφορειών στις 4.30 μ.μ., εκτός του Δημάρχου Πάφου που θα γίνει στις 5.30 μ.μ. στον ίδιο χώρο.

ΕΠΑΡΧΙΑ ΚΕΡΥΝΕΙΑΣ

Η ανακήρυξη των Δημάρχων και των Δημοτικών Συμβούλων και Μελών των Σχολικών Εφορειών των Δήμων της Επαρχίας Κερύνειας θα γίνει από τον Έφορο Εκλογής Κερύνειας τη Δευτέρα 19.12.2016 και ώρα 1.00 μ.μ. στο Συνεδριακό Κέντρο ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ και η ανακήρυξη των Κοινοταρχών/Μελών των Κοινοτικών Συμβουλίων στον ίδιο χώρο στη συνέχεια.
______________