6/5/16

Εργασίες ασφαλτόστρωσης σε τμήμα του παραλιακού δρόμου Λεμεσού και στο Κολόσσι

Εργασίες ασφαλτόστρωσης σε τμήμα του παραλιακού δρόμου

Λεμεσού και στο Κολόσσι


Το Υπουργείο Μεταφορών,Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού ανακοινώνει ότι, από τη Δευτέρα 9 Μαΐου μέχρι και την Πέμπτη 12 Μαΐου, μεταξύ των ωρών 9 π.μ. – 7 μ.μ., θαεκτελούνται εργασίες ασφαλτόστρωσης σε τμήμα του παραλιακού δρόμου Λεμεσού (Λεωφόρος Αμαθούντος) παρά τα ξενοδοχεία “ Elias Beach” και “ Atlantica Beach ”, σε τμήμα της οδού Αποστόλου Λουκά στο Κολόσσι παρά το 1 ο ΔημοτικόΣχολείο Κολοσσίου και σε τμήμα της οδού Αντώνη Πολυκάρπου παρά τον ανισόπεδο κόμβο Κολοσσίου.
Κατά τη διάρκειαεκτέλεσης των εργασιών θα κλείνει τμηματικά η μια λωρίδα κυκλοφορίας για μήκος 100 μ. περίπου και θα γίνεται εναλλάξ διαχείριση της κυκλοφορίας με το σύστημα STOP & GO . Επίσης, η έξοδοςαπό τον αυτοκινητόδρομο Ερήμης - Κολοσσίου προς την οδό Αντώνη Πολυκάρπου, θα είναι κλειστή και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται μέσω του ανισόπεδου κόμβου Ύψωνα.
Το Τμήμα ΔημοσίωνΈργων και τα Κοινοτικά Συμβούλια Κολοσσίου, Αγίου Τύχωνα και Παρεκκλησιάς, απολογούνται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.
Το κοινό μπορείνα ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www .traffic 4cyprus. org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεών τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκειά τους.

--------------------  
6/5/2016