8/4/16

ΔΗΛΩΣΗ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΤΕΛΙΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ ΕΓΓΡΑΦΟ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΥΣ ΣΕ Η.Ε

ΔΗΛΩΣΗ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΤΕΛΙΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ
ΕΓΓΡΑΦΟ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΥΣ ΣΕ Η.Ε

Είναι πλέον αδιανόητο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας να ισχυρίζεται ότι η τουρκική πλευρά αποδέχεται την συνέχιση της Κυπριακής Δημοκρατίας
8 Απρ. 16
Συνεχίζεται η προκλητική στάση των εκπροσώπων του κ. Ακιντζί. Αυτή τη φορά ο εκπρόσωπος του, κατέθεσε  στα Ηνωμένα Έθνη , έγγραφο με το οποίο μιλά για κατάρρευση της Κυπριακής Δημοκρατίας από το 1963, μιλά για δυο οντότητες και ότι η διμερής συμφωνία Τουρκίας-ψευδοκράτους για τη μεταφορά νερού εγκρίθηκε από τα δύο κοινοβούλια!
Είναι πλέον αδιανόητο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας να ισχυρίζεται ότι η τουρκική πλευρά αποδέχεται την συνέχιση της Κυπριακής Δημοκρατίας.
Καλούμε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, αντί να συζητά με τον κ. Ακιντζί για το τι είναι συναντίληψη και τι σύγκληση, πάραυτα να συζητήσει την ουσία που δεν είναι άλλη από μια ξεκάθαρη, έγγραφη διατύπωση ότι η Τουρκική πλευρά αποδέχεται τη συνέχιση της Κυπριακής Δημοκρατίας μετά τη λύση.
Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης πρέπει να αντιληφθεί ότι τα προβλήματα δεν ξεπερνιούνται όταν τα κρύβει κάτω από το χαλί , ούτε και ωραιοποιούνται με ασάφειες.
Το κυπριακό δεν μπορεί να αποτελεί επικοινωνιακό παιχνίδι κανενός.