1/3/16

ΔΗΛΩΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΣΑΒΒΙΔΗ-ΚΥΠΡΙΑΚΟ-ΜΟΡΦΟΥ

ΔΗΛΩΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΣΑΒΒΙΔΗ-ΚΥΠΡΙΑΚΟ-ΜΟΡΦΟΥ

Σιγά-σιγά το όραμα του Ακιντζί για πλειοψηφία πληθυσμού και γης στο «Τουρκοκυπριακό Συνιστών Κράτος», άρχισε να παίρνει σάρκα, την ώρα που ο κ. Αναστασιάδης του πιστώνει και τον προβάλλει διεθνώς ως ένα ηγέτη με καλή διάθεση και βούληση για λύση του Κυπριακού
1 Μαρ. 16
Εν μέσω συνομιλιών, η Τουρκία δημιουργεί νέα τετελεσμένα στο εδαφικό και στο περιουσιακό, τα οποία θα επικαλεστεί για να πετύχει τη διχοτομική λύση που οραματίζεται.
Μετά την παρέμβαση Ερτογάν για μη επιστροφή της Μόρφου, σε περίπτωση λύσης, τώρα έχουμε και την έμπρακτη απόδειξη των τουρκικών προθέσεων με την ανέγερση Πανεπιστημίου στη Μόρφου.
Σιγά-σιγά το όραμα του Ακιντζί για πλειοψηφία πληθυσμού και γης στο «Τουρκοκυπριακό Συνιστών Κράτος», άρχισε να παίρνει σάρκα, την ώρα που ο κ. Αναστασιάδης του πιστώνει και τον προβάλλει διεθνώς ως ένα ηγέτη με καλή διάθεση και βούληση για λύση του Κυπριακού.
Τελικά τι διαπραγματεύεται στο τραπέζι των συνομιλιών ο κ. Αναστασιάδης; Ένα σχέδιο που απλά θα καταλύει την Κυπριακή Δημοκρατία θα ακυρώνει το ανθρώπινο δικαίωμα στην ιδιοκτησία και ελεύθερης εγκατάστασης και θα νομιμοποιεί τα δεδομένα της διχοτόμησης; Διότι αυτό είναι το όραμα του Ακιντζί. Συνεχίζει ο κ. Αναστασιάδης να πιστεύει ότι μοιράζονται το ίδιο όραμα με τον κ. Ακιντζί; Πότε θα εγκαταλείψει τις πολιτικές  αυταπάτες και τις ψευδαισθήσεις που επιτρέπουν στην Τουρκία να παρατείνει την κατοχή και τη διχοτόμηση;