31/3/16

ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΓΙΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ

ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΓΙΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ

Οι πολίτες θα αξιοποιήσουν την ψήφο τους, θα προσέλθουν στις κάλπες και θα ψηφίσουν τους φορείς της αλλαγής και της ανατροπής. Δεν θα επιβραβεύσουν εκείνους οι οποίοι οδήγησαν τον τόπο στην καταστροφή και στην μιζέρια
31 Μαρ. 16
Μετά από συνεδρία της Ανώτατης Συγκλήτου, έχει εγκριθεί ομόφωνα το ψηφοδέλτιο της Συμμαχίας Πολιτών. Στο ψηφοδέλτιο αυτό εκτός από τα αξιόλογα στελέχη της Συμμαχίας Πολιτών, συμπεριλαμβάνονται και αξιόλογοι πολίτες οι οποίοι έχουν διακριθεί στους διάφορους τομείς που δραστηριοποιούνται, είτε αυτοί είναι επαγγελματικοί, είτε είναι κοινωνικοί, είτε είναι επιστημονικοί. 
Αυτές οι εκλογές θα είναι εκλογές όπου θα αναμετρηθούν το παλαιοκομματικό κατεστημένο, η κουλτούρα της διαπλοκής και της διαφθοράς, η κουλτούρα της κομματικοποίησης των πάντων, που οδήγησε στα σημερινά οικονομικά προβλήματα, μαζί με το νέο πολιτικό ήθος, μαζί με το νέο, το ανατρεπτικό αλλά και τις δυνάμεις εκείνες που έχουν όραμα για να οδηγήσουν τον τόπο μας στην οικονομική ανάπτυξη και στην κοινωνική πρόοδο. 
Είμαι πολύ αισιόδοξος από την επικοινωνία μας με τους πολίτες, ότι η Συμμαχία Πολιτών θα κάνει την μεγάλη έκπληξη τον ερχόμενο Μάιο γιατί αυτή την φορά, σε αντίθεση με τις Ευρωεκλογές, οι πολίτες θα αξιοποιήσουν την ψήφο τους, θα προσέλθουν στις κάλπες και θα ψηφίσουν τους φορείς της αλλαγής και της ανατροπής. Δεν θα επιβραβεύσουν εκείνους οι οποίοι οδήγησαν τον τόπο στην καταστροφή και στην μιζέρια.