12/5/15

Τα γραφεία του Οργανισμού Συγκοινωνιών Επαρχίας Αμμοχώστου (ΟΣΕΑ) επισκέφθηκε ο Υπουργός Μεταφορών κ. Μάριος Δημητριάδης

Τα γραφεία του Οργανισμού Συγκοινωνιών Επαρχίας Αμμοχώστου (ΟΣΕΑ) επισκέφθηκε ο Υπουργός Μεταφορών κ. Μάριος Δημητριάδης

                                             
Επίσκεψη στα γραφεία του Οργανισμού Συγκοινωνιών Επαρχίας Αμμοχώστου (ΟΣΕΑ), στο Παραλίμνι, πραγματοποίησε σήμερα ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων κ. Μάριος Δημητριάδης.

Ο κ. Υπουργός ξεναγήθηκε στους χώρους των γραφείων του ΟΣΕΑ και είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις με στελέχη του Οργανισμού για διάφορα θέματα που τους απασχολούν.

Στο πλαίσιο της συνάντησης, ο κ. Δημητριάδης σημείωσε ότι στόχος του Υπουργείου είναι η αναβάθμιση του τομέα των δημόσιων μεταφορών, κάτι που θα επιτευχθεί, όπως τόνισε, μέσω της σωστής και εποικοδομητικής συνεργασίας με τους εμπλεκόμενους φορείς.

Ανέφερε, παράλληλα, ότι στις τουριστικές περιοχές υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις, για περαιτέρω ανάπτυξη των εταιρειών, που δραστηριοποιούνται στον τομέα των δημόσιων μεταφορών.

Με καλή θέληση, τόνισε, πολλά από τα προβλήματα που παρουσιάζονται στον τομέα μπορούν να βρουν λύσεις σε τοπικό επίπεδο.

Ως προς το θέμα της ανανέωσης του στόλου των λεωφορείων, ο κ. Δημητριάδης επεσήμανε ότι το Υπουργείο θα πράξει ότι είναι δυνατό για να δώσει τις ενδεδειγμένες λύσεις. Κάλεσε, τέλος, το Δ.Σ. του ΟΣΕΑ να υποβάλει στο Υπουργείο, γραπτό σημείωμα σε ό,τι αφορά τα αιτήματά του.

___________