26/3/15

Συνάντηση Υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού κ. Κώστα Καδή με τους οργανωμένους γονείς

Συνάντηση Υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού κ. Κώστα Καδή
με τους οργανωμένους γονείς


Σε συνεργασία με τους γονείς η προσπάθεια εκσυγχρονισμού της εκπαίδευσης

Ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού Κώστας Καδής είχε σήμερα συνάντηση με τους οργανωμένους γονείς όπου μεταξύ άλλων δήλωσε:

«Ο διάλογος για τις προτάσεις εκσυγχρονισμού του εκπαιδευτικού μας συστήματος συνεχίζεται σήμερα με τους εκπροσώπους των οργανωμένων γονέων όλων των βαθμίδων της εκπαίδευσης.   Θεωρούμε τους γονείς έναν σημαντικό εταίρο στην προσπάθειά μας για αναβάθμιση και εκσυγχρονισμό της εκπαίδευσής μας.   Είμαστε βέβαιοι ότι στο πλαίσιο του διαλόγου θα ακουστούν εποικοδομητικές προτάσεις και θεωρούμε ότι μαζί μπορούμε να πορευτούμε για τον κοινό σκοπό, προς όφελος των παιδιών μας.

Με τα οργανωμένα σύνολα των γονέων διατηρούμε πολύ αρμονικές σχέσεις, σχέσεις συνεργασίας και αλληλοκατανόησης, διότι μόνο μέσα από τη συνεργασία μπορούμε να πετύχουμε τους κοινούς μας στόχους, που δεν είναι άλλοι από το καλό των παιδιών μας».

Με τη σειρά τους οι εκπρόσωποι των οργανωμένων γονιών αφού ευχαρίστησαν για τη σημερινή ενημέρωση και παράδοση των προτάσεων του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού, τόνισαν ότι μέσα από τον εποικοδομητικό διάλογο θα καταθέσουν τις εισηγήσεις και απόψεις τους.