17/12/14

Ο Υπουργός Συγκοινωνιών και Έργων κ. Μάριος Δημητριάδης συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Συμμαχίας Πολιτών κ. Γιώργο Λιλλήκα

Ο Υπουργός Συγκοινωνιών και Έργων κ. Μάριος Δημητριάδης
συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Συμμαχίας Πολιτών κ. Γιώργο Λιλλήκα


Οι σχεδιασμοί, οι προτεραιότητες και οι στόχοι του Υπουργείου Συγκοινωνιών και Έργων για το επόμενο εξάμηνο, ήταν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Υπουργού Συγκοινωνιών και Έργων κ. Μάριου Δημητριάδη με τον Πρόεδρο της Συμμαχίας Πολιτών κ. Γιώργο Λιλλήκα.

Σε δηλώσεις του ο κ. Δημητριάδης σημείωσε ότι   στη δύσκολη εποχή που ζούμε, ο διάλογος είναι επιβεβλημένος, όπως άλλωστε και η συναίνεση.

Το Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων, επισήμανε, έχει συγκεκριμένο σχεδιασμό και στόχους, τόσο για το προσεχές εξάμηνο, όσο και για τα επόμενα χρόνια.

 Ανέφερε παράλληλα ότι είναι αναμενόμενο να υπάρχουν διαφωνίες σε κάποια ζητήματα, τόνισε ωστόσο ότι είναι σημαντικό να υπάρχει διάλογος και ανταλλαγή απόψεων, πριν τη λήψη αποφάσεων.

Από πλευράς του, ο Πρόεδρος της Συμμαχίας Πολιτών κ. Λιλλήκας, ανέφερε ότι   αυτού του είδους οι συναντήσεις είναι ιδιαίτερα χρήσιμες και εποικοδομητικές, καθώς επιτρέπουν την ανταλλαγή απόψεων πριν προχωρήσει η Κυβέρνηση στην υλοποίηση των προγραμματισμών της.

Σημείωσε ότι η συνάντηση πραγματοποιήθηκε μετά από πρωτοβουλία του Υπουργού Συγκοινωνιών και Έργων, προσθέτοντας ότι παρά τις όποιες διαφωνίες υπάρχουν σε ορισμένα ζητήματα, ο διάλογος μπορεί να συμβάλει στην εξεύρεση των καλύτερων δυνατών λύσεων για θέματα που απασχολούν την κοινωνία.

Στόχος, κατέληξε, παραμένει η προσφορά των καλύτερων δυνατών υπηρεσιών στους πολίτες, με το μικρότερο κόστος.

--------------------