18/9/14

Δηλώσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας

Δηλώσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας


Η επιμονή σε κάποιες αρχικές απόψεις δεν θα βοηθήσει σε αυτό που επιδιώκουμε το οποίο είναι να βοηθήσουμε ευρύτερα την κυπριακή οικονομία, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, στο περιθώριο του Σεμιναρίου του Κυπρο-Ρωσικού Επιχειρηματικού Συνδέσμου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κληθείς να σχολιάσει την πρόθεση της Βουλής για απόρριψη των αναπομπών νομοθετημάτων περί εκποιήσεων, είπε ότι «θέλω να ελπίζω ότι θα επικρατήσει η υπευθυνότητα και θα συνυπολογιστούν οι τυχόν αρνητικές επιπτώσεις από μια ενδεχόμενη εμμονή που δεν νομίζω να προσφέρει οτιδήποτε σε αυτό που θα θέλαμε να προστατεύσουμε. Δηλαδή δεν προσθέτει οτιδήποτε στην επιδιωκόμενη προστασία των ευάλωτων ομάδων. Ήδη η τεχνοκρατική ομάδα θα εργαστεί έτσι ώστε να πετύχουμε το ταχύτερο δυνατόν το πολυνομοσχέδιο για τα θέματα αφερεγγυότητας που παρέχουν την πραγματική προστασία.

Νομίζω ότι επιμονή σε κάποιες αρχικές απόψεις δεν θα βοηθήσει σε αυτό που επιδιώκουμε: να βοηθήσουμε ευρύτερα την κυπριακή οικονομία και ιδιαίτερα τις προσπάθειες που καταβάλλονται από όλους και πιο σημαντικά από όσους έχουν υποστεί τις θυσίες, για επανεκκίνηση της οικονομίας».

-----------------------