28/9/14

Δραστηριότητες του Υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού κ. Κώστα Καδή

Δραστηριότητες του Υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού
κ. Κώστα Καδή

Δευτέρα, 29/9/2014


9 π.μ.            Θα παραστεί στην εκδήλωση μέσα στα πλαίσια του θεσμού Μove Week, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού.

7 μ.μ.           Θα χαιρετήσει την εκδήλωση που συνδιοργανώνεται από τη Σχολική Εφορία Λευκωσίας και το Σύνδεσμο Αποφοίτων του Παγκυπρίου Γυμνασίου, στο χώρο του σχολείου.

8.30 μ.μ.        Θα απευθύνει χαιρετισμό, εκ μέρους του Προέδρου της Δημοκρατίας, στη Συναυλία της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων, στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου.

Τρίτη, 30/9/2014
 
5.30 μ.μ.        Θα απευθύνει χαιρετισμό στην τελετή βράβευσης των αθλητών που έλαβαν μέρος στους πρόσφατους Ευρωπαϊκούς Ειδικούς Ολυμπιακούς   στο Βέλγιο, στο χώρο του ΚΟΑ.

7 μ.μ.           Θα απευθύνει χαιρετισμό στην εκδήλωση για παρουσίαση του βιβλίου του Κώστα Χαραλαμπίδη για την κοινότητα Μάμμαρι, στην πλατεία της κοινότητας.



Πέμπτη, 2/10/2014
 
9 π.μ.            Θα απευθύνει χαιρετισμό στην εκδήλωση στο Γυμνάσιο Πετράκη Κυπριανού στη Λάρνακα για τα προγεύματα που προσφέρονται από την εταιρεία Carrefour σε σχολεία.

7 μ.μ.            Θα τελέσει τα εγκαίνια της μόνιμης συλλογής κειμηλίων του μικρασιατικού ελληνισμού, στην Πινακοθήκη του Ιδρύματος Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ´, στη Λευκωσία.

8.30 μ.μ.        Θα τελέσει τα εγκαίνια της έκθεσης κυπροκινεζικής φωτογραφίας, στην Πύλη Αμμοχώστου.

Παρασκευή,3/10/2014
 
11 π.μ.         Θα παραστεί στη συνέντευξη Τύπου της Ευρωπαίας Επιτρόπου κας Ανδρούλλας Βασιλείου για παρουσίαση του έργου της θητείας της, στο σπίτι της Ευρωπαϊκής   Ένωσης, στη Λευκωσία.

7.30 μ.μ.        Θα τελέσει τα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας του Καναλιού 6, στον Πολιτιστικό χώρο της Μαρίνας, στη Λεμεσό.

Σάββατο, 4/10/2014

7 μ.μ.            Θα κηρύξει την έναρξη της πολιτιστικής εκδήλωσης Ταμάσια 2014, στην κοινότητα Πολιτικού.

   
Κυριακή, 5/10/2014

10.30 π.μ.    Θα απευθύνει χαιρετισμό στην τελική εκδήλωση μέσα στα πλαίσια του θεσμού Μο ve Week , στην παραλία Μακένζυ, στη Λάρνακα.

3 μ.μ.            Θα απευθύνει χαιρετισμό στην πολιτιστική εκδήλωση   «Αφάμια» στην κοινότητα Κοιλάνι, στη Λεμεσό.

_________________

28 Σεπτεμβρίου, 2014