28/9/14

H ΑΗΕΡΑ επέδωσε επιταγή 25,000 δολαρίων στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για άπορα παιδιά στην Κύπρο

H ΑΗΕΡΑ επέδωσε επιταγή 25,000 δολαρίων
στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για άπορα παιδιά στην Κύπρο


Με ανακοίνωσή της η Οργάνωση AHEPA ενημερώνει ότι επέδωσε επιταγή ύψους 25,000 δολαρίων στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, κ. Νίκο Αναστασιάδη, κατά την διάρκεια συνάντησης που είχαν στη Νέα Υόρκη στις 25 Σεπτεμβρίου.

Ο Ύπατος Πρόεδρος της AHEPA κ. Philip Frangos επέδωσε την επιταγή στον Πρόεδρο Αναστασιάδη ως συνεισφορά της Οργάνωσης για άπορα παιδιά στην Κύπρο.

Στην ανακοίνωση  περιλαμβάνεται δήλωση του Ύπατου Προέδρου της ΑΗΕΡΑ, ως εξής: «Βρισκόμαστε στο πλευρό των Κυπρίων οι οποίοι υποφέρουν, την ώρα που η χώρα αγωνίζεται φιλότιμα για να ξεπεράσει την οικονομική κρίση και εργάζεται για να αποκαταστήσει την οικονομική και κοινωνική σταθερότητα. Ελπίζουμε ότι η εισφορά θα βοηθήσει κατά κάποιο τρόπο στο να μετριασθούν οι δυσκολίες σε οικογένειες».

Κατά την επίδοση της επιταγής στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, εκ μέρους της ΑΗΕΡΑ παρίσταντο επίσης ο Πρόεδρος του Συμβουλίου και πρώην Ύπατος Πρόεδρος της Οργάνωσης, κ. Nicholas A . Karacostas , πρόσφυγας από την Κύπρο, και ο Ύπατος Γραμματέας, κ. Andy Zachariades , Κύπριος στην καταγωγή.
______________

28 Σεπτεμβρίου, 2014