26/9/14

Δηλώσεις του Υπουργού Ενέργειας για τον ΚΟΤ



Δηλώσεις του Υπουργού Ενέργειας για τον ΚΟΤ

Ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού κ. Γιώργος Λακκοτρύπης, στο περιθώριο της πρώτης περιφερειακής συνάντησης για την ασφάλεια στην εξόρυξη υδρογονανθράκων που πραγματοποιήθηκε στη Λευκωσία και κληθείς από δημοσιογράφους να σχολιάσει τα σημερινά δημοσιεύματα αναφορικά με τον Κυπριακό Οργανισμό Τουρισμού (ΚΟΤ), δήλωσε τα ακόλουθα:
«Χθες προήδρευσα της έκτακτης συνεδρίας του Διοικητικού Συμβουλίου του ΚΟΤ για να εξετάσουμε ακριβώς τις παρατηρήσεις του Γενικού Ελεγκτή. Ο Γενικός Ελεγκτής μας έκανε κάποιες πολύ σοβαρές παρατηρήσεις και έπρεπε να τις δούμε και να δράσουμε στη βάση τους άμεσα. Λήφθηκαν κάποιες αποφάσεις και σήμερα ο Οργανισμός θα εκδώσει και ανακοίνωση.
Αυτό που τόνισα και στο Διοικητικό Συμβούλιο είναι πως θα πρέπει τάχιστα να υλοποιήσουμε όλες ανεξαιρέτως τις εισηγήσεις και παρατηρήσεις του Γενικού Ελεγκτή για την καλύτερη και πιο εύρυθμη λειτουργία του Οργανισμού, με πλήρη διαφάνεια, όπως ζητά ακριβώς και αυτός ο πολύ σημαντικός θεσμός του Κράτους που ονομάζεται Γενικός Ελεγκτής».
_______________