17/7/14

Διαχείριση αιτήσεων για το Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα από τα Κυπριακά Ταχυδρομεία

Διαχείριση αιτήσεων για το Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα

από τα Κυπριακά Ταχυδρομεία

 

Τα Κυπριακά Ταχυδρομεία, μετά από συνεννόηση και απόφαση του Υπουργείου Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, ανέλαβαν τη διαχείριση των αιτήσεων για το Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα (ΕΕΕ).

 

Από σήμερα, 17 Ιουλίου 2014, διατίθενται και οι πέντε κατηγορίες αιτήσεων από τα 54 Ταχυδρομικά Γραφεία που λειτουργούν σε όλη την επικράτεια, καθώς και από την ιστοσελίδα του Υπουργείου Εργασίας www.mlsi.gov.cy και την ιστοσελίδα του Τμήματος Ταχυδρομικών Υπηρεσιών www.cypruspost.gov.cy.

 

Η ευθύνη των Κυπριακών Ταχυδρομείων περιορίζεται στη διάθεση των αιτήσεων προς τους ενδιαφερόμενους, καθώς και στην παραλαβή των συμπληρωμένων αιτήσεων από όλους τους αιτητές με έλεγχο των βασικών προαπαιτούμενων, εκτός από τους λήπτες Δημοσίου Βοηθήματος, οι οποίοι θα πρέπει να υποβάλουν τις αιτήσεις τους στα κατά τόπους Επαρχιακά Γραφεία Ευημερίας.

 

Οι αιτήσεις μπορούν να υποβάλλονται προσωπικά στα κατά τόπους Ταχυδρομικά Γραφεία ή και ταχυδρομικώς.

 

Για τυχόν απορίες και ερωτήματα που αφορούν τα κριτήρια και τις προϋποθέσεις παραχώρησης του ΕΕΕ, οι πολίτες μπορούν να μελετήσουν τα σχετικά έντυπα, καθώς και να καλέσουν το Παγκύπριο Τηλεφωνικό Κέντρο που λειτουργεί για τον σκοπό αυτό, στον αριθμό 22460460, από τις 07:30 π.μ. – 07:30 μ.μ., Δευτέρα – Σάββατο.

 
______________

17 Ιουλίου, 2014