31/3/14

Ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο

Ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων
θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο


Το Υπουργείο Οικονομικών ανακοινώνει ότι ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων (ΕΤΕπ) κ. Werner Hoyer θα πραγματοποιήσει μονοήμερη επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο στις 3 Απριλίου 2014.

Κατά την εδώ παραμονή του, o κ. Hoyer θα έχει συναντήσεις με τον Υπουργό Οικονομικών, τον Υπουργό Εξωτερικών, τον Υπουργό Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού και άλλους πολιτειακούς αξιωματούχους.

Η συνάντηση του Υπουργού Οικονομικών με τον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων θα πραγματοποιηθεί στις 11.45 π.μ., στο γραφείο του κ. Υπουργού.

Στις 12:30 μ.μ., ο Πρόεδρος της ΕΤΕπ, θα παραθέσει συνέντευξη Τύπου, στην παρουσία του Υπουργού Οικονομικών, στην οποία θα παρουσιάσει τα αποτελέσματα και τις δραστηριότητες της Τράπεζας για το 2013, στην αίθουσα πολλαπλής χρήσης του Υπουργείου (ισόγειο). Της παρουσίασης θα ακολουθήσει η υπογραφή των Συμφωνιών δανείου και εγγύησης για παραχώρηση δανείου ύψους €25 εκ. προς τη Συνεργατική Κεντρική Τράπεζα για τη χρηματοδότηση μικρομεσαίων επιχειρήσεων.
---------------------