17/1/14

«ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ ΜΕ ΦΘΟΡΙΟΥΧΑ ΑΕΡΙΑ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟΥ ΣΕ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ»



Επιμορφωτική σειρά μαθημάτων με θέμα:

«ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ ΜΕ ΦΘΟΡΙΟΥΧΑ ΑΕΡΙΑ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟΥ ΣΕ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ»

To  Kέντρο Παραγωγικότητας Κύπρου διοργανώνει στη Λευκωσία επιμορφωτική σειρά μαθημάτων με θέμα ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ ΜΕ ΦΘΟΡΙΟΥΧΑ ΑΕΡΙΑ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟΥ ΣΕ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ” και απευθύνεται σε Μηχανικούς αυτοκινήτων, ηλεκτρολόγους αυτοκινήτων, τεχνικούς κλιματιστικών οχημάτων, βοηθούς.


Σκοπός του προγράμματος είναι η νομική υποχρέωση του εργοδότη να παρέχει την απαιτούμενη κατάρτιση στους εργοδοτούμενους του, αναφορικά με τις υποχρεώσεις εργοδοτών και εργοδοτουμένων, στους χώρους εργασίας, σε θέματα ανάκτησης φθοριούχων αερίων θερμοκηπίου από τα συστήματα κλιματισμού μηχανοκίνητων οχημάτων και μείωση εκπομπών.

Η διάρκεια του προγράμματος είναι 15 ώρες και θα διεξάγεται κάθε  Δευτέρα & Τετάρτη από 19.2.2014 –  5.3.2014   (5.00μμ-9.00μ. μ) στα Εργαστήρια Τεχνικής Επαγγελματικής Κατάρτισης του Κέντρου Παραγωγικότητας στη Λευκωσία, Καλλιπόλεως 77.

Το περιεχόμενο του προγράμματος σχεδιάστηκε σε συνεργασία με την Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού. Οι επιχειρήσεις που συμμετέχουν με εργοδοτούμενο τους, και ικανοποιούν τα κριτήρια της Αρχής, θα τύχουν της σχετικής επιχορήγησης.

Για συμμετοχή και περισσότερες πληροφορίες, όσοι ενδιαφέρονται παρακαλούνται να απευθύνονται στον Υπεύθυνο του Προγράμματος κ.Φ.Φιλίππου,τηλ:22806194 και e-mail: pphilipou@kepa.mlsi.gov.cy