30/1/14

ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΚΤ 10/13


Το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού ανακοινώνει ότι αναφορικά με το Διαγωνισμό για Αγορά Υπηρεσιών από Εκπαιδευτές που αφορά το «Πρόγραμμα κατά της Πρόωρης Εγκατάλειψης του Σχολείου, της Σχολικής Αποτυχίας και της Παραβατικότητας σε Ζώνες Εκπαιδευτικής Προτεραιότητας», αρ. Διαγωνισμού: ΕΚΤ 10/13, η Επιτροπή Αξιολόγησης μετά από έλεγχο και αξιολόγηση/μοριοδότηση όλων των προσφορών, αλλά και εξέταση όλων των αποριών, ενστάσεων ή παρατηρήσεων των προσφοροδοτών/υποψηφίων, έχει καταρτίσει τελικούς καταλόγους μοριοδότησης.


Επισημαίνεται ότι, δυνάμει της αναλογικότητας (άρθρο 4(1) (γ) του περί Επεξεργασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (προστασία του ατόμου) Νόμου του 2001 (Νόμος 138 (1) 2001), έχει αναρτηθεί κατάλογος με το μοναδικό αριθμό υποψηφίου που έχει δοθεί στην επιστολή με ημερομηνία αποστολής 23/12/2013.

Σημειώνεται ότι ο κάθε ενδιαφερόμενος που έχει ή είχε συμφέρον να του ανατεθεί συγκεκριμένη σύμβαση και ο οποίος υπέστη ή ενδέχεται να υποστεί ζημιά, από πράξη ή απόφαση της αναθέτουσας αρχής ή του αναθέτοντος φορέα που προηγείται της σύναψης της σύμβασης και για την οποία εικάζεται ότι παραβιάζει οποιαδήποτε διάταξη του ισχύοντος δικαίου, έχει δικαίωμα να προσφύγει στην Αναθεωρητική Αρχή Προσφορών, σύμφωνα με τις διατάξεις των περί Διαδικασιών Προσφυγής στον Τομέα της Σύναψης των Δημοσίων Συμβάσεων Νόμου του 2010 {Ν.104(Ι)/2010}.

Για την άσκηση ιεραρχικής προσφυγής στην Αναθεωρητική Αρχή Προσφορών, ο ενδιαφερόμενος καταβάλλει τέλος που δεν είναι επιστρεπτέο και κατατίθεται στο Γενικό Κυβερνητικό Λογαριασμό. Περισσότερες σχετικές πληροφορίες περιλαμβάνονται στην ιστοσελίδα της Αναθεωρητικής Αρχής Προσφορών στο www.tra.gov.cy.

Για τον τρόπο και τη διαδικασία άσκησης ιεραρχικής προσφυγής, τον τρόπο εξέτασής της και τη διαδικασία έκδοσης των σχετικών αποφάσεων, ισχύουν οι πρόνοιες του περί Διαδικασιών Προσφυγής στον Τομέα της Σύναψης των Δημοσίων Συμβάσεων Νόμου του 2010 {Ν.104(Ι)/2010}

Τα αποτελέσματα του Διαγωνισμού βρίσκονται αναρτημένα και στην επίσημη ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού www.moec.gov.cy