16/12/13

Το Υπουργείο Ενέργειας και ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Υπεραγορών στηρίζουν τις πολύτεκνες οικογένειες





Σε τελετή που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού, ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Υπεραγορών παραχώρησε στην Παγκύπρια Οργάνωση Πολυτέκνων 100 κουπόνια συνολικής χρηματικής αξίας €5.000, για την ενίσχυση δυσπραγουσών πολύτεκνων οικογενειών.

Τα κουπόνια θα διανεμηθούν σε πολύτεκνες οικογένειες που χρειάζονται στήριξη, με σκοπό την προμήθεια τροφίμων και άλλων βασικών καταναλωτικών αγαθών από επιλεγμένες υπεραγορές σε όλες τις πόλεις κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου.

Εξάλλου, το Υπουργείο Ενέργειας, που είχε την πρωτοβουλία της σημερινής εκδήλωσης, αποφάσισε όπως το αντίστοιχο ποσό των €5.000 δοθεί για τον ίδιο σκοπό και από πλευράς της Κυβέρνησης, το συντομότερο δυνατόν και αφού τύχει της σχετικής έγκρισης από τη Βουλή των Αντιπροσώπων.

Το Υπουργείο εξαίρει το υψηλό επίπεδο εταιρικής κοινωνικής ευθύνης των μελών του Παγκύπριου Συνδέσμου Υπεραγορών, τα οποία ευχαριστεί θερμά για όλες τις δράσεις που αναλαμβάνουν με σκοπό τη στήριξη συνανθρώπων μας, αλλά και ευάλωτων ομάδων του πληθυσμού που δοκιμάζονται σκληρά λόγω των συνεπειών της οικονομικής κρίσης.

Το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού θα συνεχίσει να στηρίζει και να ενθαρρύνει τέτοιου είδους προσπάθειες. Στις δύσκολες μέρες που περνά σήμερα ο τόπος και ο λαός μας η ανάληψη δράσεων κοινωνικής προσφοράς συνιστά ύψιστη πράξη ευθύνης, ανθρωπιάς και αλληλεγγύης.

_________________