22/10/13

Ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός για τη διαμόρφωση μνημειακού χώρου στη Ναυτική Βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί


Το Υπουργείο Άμυνας ανακοινώνει ότι η εξέταση των μελετών που έχουν υποβληθεί για τον Αρχιτεκτονικό/Καλλιτεχνικό διαγωνισμό για τη διαμόρφωση μνημειακού χώρου στη Ναυτική Βάση Ευάγγελου Φλωράκη στο Μαρί, έχει ολοκληρωθεί.

Η Κριτική Επιτροπή έχει αποφασίσει όπως δοθεί το:

• 1ο Βραβείο στη μελέτη με αριθμό 101078 με αρχιτέκτονα συντονιστή το Ζήνωνα Σιερεπεκλή και με καλλιτέχνη τη Μελίνα Σιουκιούρογλου.

• 2ο Βραβείο στη μελέτη με αριθμό 110711 με αρχιτέκτονα συντονιστή το Σωκράτη Στρατή και με καλλιτέχνη τη Μαρία Λοϊζίδου.

• 3ο Βραβείο στη μελέτη με αριθμό 110871 με αρχιτέκτονα συντονιστή την Ανδριανή Σούζου και με καλλιτέχνη την Αντιγόνη Σοφοκλέους.

Επίσης η Κριτική Επιτροπή έχει αποφασίσει να δώσει εύφημη μνεία στη μελέτη με αριθμό 070511 με αρχιτέκτονα συντονιστή τη Ναταλί Ζαννέτου και με καλλιτέχνη τον Νίκο Κουρούσιη.

Η απονομή των βραβείων θα γίνει στις 11 Νοεμβρίου 2013.

Το Υπουργείο Άμυνας θα ήθελε να εκφράσει τις ευχαριστίες του στους διαγωνιζόμενους για τη συμμετοχή τους, στην Κριτική Επιτροπή για την παραγωγική τους συνεργασία, αλλά και προς το ΕΤΕΚ, ΣΑΚ, ΣΠΜΑΚ, ΕΚΑΤΕ, την Αρμόδια Αρχή Δημοσίων Συμβάσεων και την Επιτροπή Μνημείων για τη βοήθεια και τη συνεισφορά τους με στόχο την ομαλή και γρήγορη διεξαγωγή του διαγωνισμού.