22/7/13

Κατάθεση στεφάνων από τον Υπουργό Άμυνας για τους πεσόντες του 1974, στην Αθήνα 22/07/2013

Ο Υπουργός Άμυνας κ. Φώτης Φωτίου, παρουσία του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ της Ελλάδας, Στρατηγού Μιχαήλ Κωσταράκου, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων μνήμης και τιμής για τις μαύρες επετείους του Ιουλίου 1974, που διοργάνωσαν η Ένωση Κυπρίων Ελλάδας
(ΕΚΕ), σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Κυπριακών Οργανώσεων Ελλάδας (ΟΚΟΕ) και την Πρεσβεία της Κύπρου στην Αθήνα, κατέθεσε σήμερα στεφάνι στο Μνημείο Ελλήνων Πεσόντων στην Κύπρο, στο Άλσος Στρατού.

Στεφάνια κατέθεσαν επίσης, εκ μέρους του Υπουργού Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος, ο αναπληρωτής Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Κυπριακών Οργανώσεων Ελλάδας (ΟΚΟΕ) κ. Λοΐζος Λοΐζος, ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Κυπρίων Ελλάδας (ΕΚΕ) κ. Δημήτρης Στεφανίδης, ο Πρόεδρος του Πανελλήνιου Συλλόγου Συγγενών Αγνοουμένων Κύπρου κ. Κωνσταντίνος Ανεμάς και εκ μέρους του Συλλόγου «Κομάντος 74» η κα Ρούλα Κατούντα.

Στη συνέχεια τελέστηκε τρισάγιο στη Στήλη Πεσόντων κατά την εισβολή στην Κύπρο, στην πλατεία Μαδρίτης όπου κατέθεσαν στεφάνια ο Υπουργός Άμυνας και οι κ.κ. Γιώργος Μιχαηλίδης και Γρηγόρης Κουνναμάς, εκ μέρους της Ομοσπονδίας Κυπριακών Οργανώσεων Ελλάδας (ΟΚΟΕ) και της Ένωσης Κυπρίων Ελλάδας (ΕΚΕ) .