2/7/13

Ο Υπουργός Υγείας συναντήθηκε με αντιπροσωπεία του Μελάθρου Αγωνιστών ΕΟΚΑ 02/07/2013

«Το Υπουργείο Υγείας θα συνεχίσει, στα πλαίσια των δυνατοτήτων του, να αγοράζει υπηρεσίες από το Μέλαθρο Αγωνιστών ΕΟΚΑ και να στηρίζει τις πολυδιάστατες υπηρεσίες που προσφέρει».


Αυτό ανάφερε ο Υπουργός Υγείας δρ Πέτρος Πετρίδης μετά από συνάντηση που είχε με αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου του Μελάθρου, τονίζοντας πως το έργο που επιτελείται διαχρονικά από το Μέλαθρο έχει καταξιωθεί από την kυπριακή κοινωνία.

Εξέφρασε παράλληλα την ευγνωμοσύνη του Υπουργείου Υγείας και κατ΄ επέκταση του κράτους για τις υπηρεσίες που προσφέρει το Μέλαθρο στους συναθρώπους μας που έχουν ανάγκη αποκατάστασης.

«Η ανάγκη διατήρησης του υψηλού επιπέδου των υπηρεσιών που προσφέρει το Μέλαθρο Αγωνιστών ΕΟΚΑ αποτελεί επιτακτική ανάγκη», κατέληξε ο δρ Πετρίδης.

Από της πλευράς του, ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Μελάθρου Ανδρέας Αγγελόπουλος ευχαρίστησε τον Υπουργό για την κατανόηση που επέδειξε σε ό,τι αφορά τα θέματα που τέθηκαν κατά τη διάρκεια της συνάντησης, τονίζοντας πως η προσπάθεια του Μελάθρου Αγωνιστών ΕΟΚΑ θα συνεχιστεί, για το καλό των συνανθρώπων μας και της πατρίδας μας.