25/6/13

Διορισμός Χρηματοοικονομικού Επιτρόπου 25/06/2013

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ενιαίου Φορέα Εξώδικης Επίλυσης Διαφορών Χρηματοοικονομικής Φύσης («Φορέας») ανακοινώνει το διορισμό του κ. Παύλου Θ. Ιωάννου στη θέση του Χρηματοοικονομικού Επιτρόπου από την 1η Ιουλίου 2013 και για περίοδο πέντε ετών.


Σύμφωνα με τις διατάξεις του Περί της Σύστασης και Λειτουργίας του Ενιαίου Φορέα Εξώδικης Επίλυσης Διαφορών Χρηματοοικονομικής Φύσης Νόμου του 2010, ο Χρηματοοικονομικός Επίτροπος είναι το φυσικό πρόσωπο του Φορέα που επιλαμβάνεται παραπόνων κατά χρηματοοικονομικών επιχειρήσεων τα οποία υποβάλλονται από καταναλωτές συναφών υπηρεσιών.

Ο κ. Ιωάννου είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών (Οικονομικές Επιστήμες) και κάτοχος μεταπτυχιακού MSc Economics του London School of Economics. Έχει εργαστεί σε διευθυντικές θέσεις τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό στον τομέα της ναυτιλίας, διαχείρισης έργων, καθώς και στον τομέα συμβουλευτικών υπηρεσιών.

Με τον πιο πάνω διορισμό θα προχωρήσει τάχιστα η υλοποίηση της οργανωτικής δομής και των διαδικασιών του Φορέα. Η ημερομηνία έναρξης αποδοχής παραπόνων από τον Φορέα θα ανακοινωθεί σύντομα.