26/10/12

Ο Υπουργός Άμυνας κ. Δημήτρης Ηλιάδης μεταβαίνει σε Θεσσαλονίκη και Βρυξέλλες 26/10/2012

Ο Υπουργός Άμυνας κ. Δημήτρης Ηλιάδης αναχωρεί αύριο για τη Θεσσαλονίκη όπου θα παρακολουθήσει τη στρατιωτική παρέλαση με την ευκαιρία της επετείου της 28ης Οκτωβρίου, ύστερα από πρόσκληση του Υπουργού Μακεδονίας και Θράκης κ. Θεόδωρου Καράογλου.

Ακολούθως ο κ. Ηλιάδης θα μεταβεί στις Βρυξέλλες όπου στις 30 Οκτωβρίου θα μιλήσει στο σεμινάριο με τίτλο «Με οδηγό την Κοινή Πολιτική Ασφάλειας και Άμυνας (ΚΠΑΑ)»
, που πραγματοποιείται στο πλαίσιο της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ και διοργανώνεται σε συνεργασία με την Αντιπροσωπία της Βαυαρίας στην ΕΕ και το Βασιλικό Ινστιτούτο Διεθνών Σχέσεων Egmont του Βελγίου.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας ο κ. Ηλιάδης θα τελέσει τα εγκαίνια της έκθεσης «Αρχαία Κύπρος: Διάλογοι Πολιτισμών» που θα παρουσιαστεί στο Βασιλικό Μουσείο Τέχνης και Ιστορίας
στις Βρυξέλλες μεταξύ 30 Οκτωβρίου 2012 και 17 Φεβρουαρίου 2013. Η έκθεση διοργανώνεται από το Τμήμα Αρχαιοτήτων του Υπουργείου Συγκοινωνιών και Έργων στο πλαίσιο της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ και έχει ως στόχο την προβολή του αρχαίου κυπριακού πολιτισμού στο ευρωπαϊκό κοινό.