16/7/12

Επιλογή των υποψηφίων Εφέδρων Αξιωματικών και Υπαξιωματικών 16/07/2012

Το Υπουργείο Άμυνας ανακοινώνει ότι στο πλαίσιο της επικείμενης διαδικασίας επιλογής των Υποψηφίων Βαθμοφόρων 2012Β΄ ΕΣΣΟ (Εφέδρων Αξιωματικών και Υπαξιωματικών) θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 17 Ιουλίου, στις 8.00 π.μ., στο Στρατόπεδο «Ηλία Παπακυριακού», στην Αθαλάσσα, στην παρουσία του Υπουργού Άμυνας κ. Δημήτρη Ηλιάδη, η διαδικασία κλήρωσης του θέματος γραπτής δοκιμασίας στην έκθεση ιδεών και στα δοκίμια νοημοσύνης.



Σημειώνεται ότι σύμφωνα με την ισχύουσα διαδικασία επιλογής των Υποψηφίων Βαθμοφόρων, την όλη ευθύνη για τη διόρθωση, βαθμολόγηση, αναβαθμολόγηση και αποκάλυψη των ονομάτων της έκθεσης ιδεών και των δοκιμίων νοημοσύνης έχει το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού και το Πανεπιστήμιο Κύπρου, αντίστοιχα. Ο τελικός πίνακας με τη σειρά επιτυχίας καταρτίζεται με ευθύνη του Πανεπιστημίου Κύπρου.
Τα αποτελέσματα των εξετάσεων θα επιδοθούν από τις Πρυτανικές Αρχές του Πανεπιστημίου Κύπρου στον Υπουργό Άμυνας την Τρίτη, 24 Ιουλίου, στις 9.00 π.μ. στο γραφείο του, στην παρουσία εκπροσώπων του Υπουργείου Παιδείας, και ακολούθως θα γνωστοποιηθούν στους ενδιαφερόμενους.
Στην κλήρωση, καθώς και στην επίδοση των τελικών αποτελεσμάτων, προσκλήθηκαν να παραστούν ο Πρόεδρος και τα μέλη της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Άμυνας.