27/6/12

Δηλώσεις του Κυβερνητικού Εκπροσώπου για το πακέτο οικονομικών μέτρων 27/06/2012

Το πακέτο μέτρων για εξυγίανση της οικονομίας έχει αποσταλεί σήμερα το πρωί στα πολιτικά κόμματα, είπε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Στέφανος Στεφάνου.

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους μετά τη λήξη του Υπουργικού Συμβουλίου, στο Προεδρικό Μέγαρο, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος ερωτηθείς είπε: «Σήμερα το πρωί έχει αποσταλεί το πακέτο μέτρων στα κόμματα, όπως είχε συμφωνηθεί χθες στη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας με τους αρχηγούς ή εκπροσώπους των κομμάτων, στην οποία συνάντηση έγινε ενημέρωση και συζήτηση επί των μέτρων. Τα κόμματα έχουν δεσμευτεί σύντομα να δώσουν τις δικές τους προσεγγίσεις και να έχουν τις δικές τους συγκεκριμένες τοποθετήσεις επί αυτού του πακέτου».


Ερωτηθείς είπε ότι «κάποια κόμματα έκαναν μια πρώτη προσέγγιση, αλλά είναι θέμα των κομμάτων να αναφερθούν στις δικές τους θέσεις και τις δικές τους προσεγγίσεις. Αυτό το οποίο εμείς ως Κυβέρνηση θα θέλαμε να πούμε είναι αυτή η διαδικασία να προχωρήσει με ταχείς ρυθμούς για να μπορέσουμε να προωθήσουμε εκείνα τα οποία υπάρχουν μέσα στο πακέτο μέτρων».

Σε ερώτηση αν θα υπάρξει και δεύτερη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας με τα κόμματα για το πακέτο μέτρων, ο κ. Στεφάνου απάντησε: «Δεν το αποκλείω».