7/6/12

Περιφερειακή σύσκεψη Μαραθάσας υπό την Προεδρία του Προέδρου της Βουλής 07/06/2012

Σε περιφερειακή σύσκεψη των προέδρων και των μελών των κοινοτικών συμβουλίων της περιοχής Μαραθάσας παρευρέθηκε χθες ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων κ. Γιαννάκης Λ. Ομήρου.
Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης οι εκπρόσωποι των τοπικών Αρχών, αφού ευχαρίστησαν τον Πρόεδρο της Βουλής για το συνεχές ενδιαφέρον του για την περιοχή, έθεσαν ενώπιον του τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και ζήτησαν την παρέμβαση του για τη σύντομη προώθηση προς επίλυσή τους.

Σύμφωνα με τα υπομνήματα που έχουν επιδώσει στον κ. Ομήρου
, τα κυριότερα προβλήματα της Μαραθάσας αφορούν αφενός μεν την οδική σύνδεση της περιοχής με την πρωτεύουσα και τις καθυστερήσεις που παρατηρούνται στην κατασκευή του νέου δρόμου Λευκωσίας-Τροόδους και αφετέρου στο κυκλοφοριακό πρόβλημα εντός των κοινοτήτων όπου οι στενοί δρόμοι και η έλλειψη χώρων στάθμευσης προκαλούν σοβαρά προβλήματα, ιδιαίτερα κατά τη θερινή περίοδο.
Ο Πρόεδρος της Βουλής, αφού εξέφρασε την εκτίμηση του για το αξιόλογο έργο που επιτελούν οι τοπικές Αρχές της περιοχής, τους διαβεβαίωσε ότι θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια με διαβήματα του προς τις αρμόδιες κρατικές Υπηρεσίες για προώθηση προς επίλυση των προβλημάτων.