5/4/12

Νέος Ύπατος Αρμοστής της Κύπρου στο Μπρουνέι Νταρουσσαλάμ
 
05/04/2012


Ο Πρέσβης της Δημοκρατίας στην Ινδονησία κ. Νίκος Παναγή επέδωσε στις 29 Μαρτίου 2012 στην Αυτού Μεγαλειότητα Haji Hassanal Bolkiah Mu'izzaddin Waddaulah, Σουλτάνο και Yang Di-Pertuan του Μπρουνέι Νταρουσσαλάμ, τα διαπιστευτήρια του ως νέος ΄Υπατος Αρμοστής της Κυπριακής Δημοκρατίας στο Μπρουνέι Νταρουσσαλάμ με έδρα την Τζακάρτα.

Σε σύντομη ακρόαση που ακολούθησε την τελετή διαπίστευσης, ο νέος Ύπατος Αρμοστής διαβίβασε στον Σουλτάνο τους θερμούς και εγκάρδιους χαιρετισμούς του Προέδρου της Δημοκρατίας καθώς και μήνυμα φιλίας και συνεργασίας από την Κυβέρνηση και τον λαό της Κύπρου.

Ο κ. Παναγή ενημέρωσε την Αυτού Μεγαλειότητα για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό και τόνισε ότι προσβλέπει στην ενδυνάμωση των διμερών σχέσεων.

Ο Σουλτάνος διαβίβασε μέσω του Ύπατου Αρμοστή τους δικούς του χαιρετισμούς στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και σημείωσε ότι η χώρα του υποστηρίζει την ειρηνική διευθέτηση του Κυπριακού μέσω του διαλόγου. Τόνισε επίσης ότι το Μπρουνέι Νταρουσσαλάμ αποδίδει σημασία στην ανάπτυξη των σχέσεων του με την Κύπρο.


Αρχή