3/4/12

* Ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο *Ακούστε Ζωντανά / www.euro- Vouli.net-Live Radio

 
03/04/2012
Ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας κ. Λουκάς Παπαδήμος θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο μεταξύ 5 και 6 Απριλίου 2012, συνοδευόμενος από τον Υπουργό Εξωτερικών κ. Σταύρο Δήμα, τον Υπουργό Επικρατείας κ. Παντελή Καψή και υπηρεσιακούς παράγοντες.



Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα υποδεχθεί τον Έλληνα Πρωθυπουργό στο Προεδρικό Μέγαρο την Πέμπτη 5 Απριλίου στις 3.15μμ. Θα ακολουθήσουν συνομιλίες μεταξύ αντιπροσωπειών των δύο χωρών. Το βράδυ ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα παραθέσει επίσημο δείπνο προς τιμήν του Έλληνα Πρωθυπουργού, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης του, ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας θα έχει συνάντηση με τον Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων και στη συνέχεια θα προσφωνήσει Ειδική Συνεδρία της Βουλής των Αντιπροσώπων που θα πραγματοποιηθεί στις 6 Απριλίου στις 12 μ.

Θα συναντηθεί επίσης με τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου Χρυσόστομο Βʼ και θα έχει χωριστές συναντήσεις με τους αρχηγούς των κοινοβουλευτικών κομμάτων.

Ο κ. Παπαδήμος θα συναντηθεί, επίσης, με την Παγκύπρια Επιτροπή Συγγενών Αγνοουμένων και Αδηλώτων Αιχμαλώτων, την Παγκύπρια Ένωση Προσφύγων και την Επιτροπή Κατεχόμενων Δήμων.

Ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας θα ολοκληρώσει την επίσκεψη του την Παρασκευή 6 Απριλίου.