3/4/12

* Η Υπουργός Εσωτερικών συναντήθηκε με αντιπροσωπείες των ΠΑΣΥΞΕ και ΣΤΕΚ * Συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ *"Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης" Ι.Ι. Μάγερ

 
03/04/2012

Η Υπουργός Εσωτερικών κα Ελένη Μαύρου είχε σήμερα συνάντηση στο Υπουργείο με αντιπροσωπείες του Παγκύπριου Συνδέσμου Ξενοδόχων (ΠΑΣΥΞΕ) και του Συνδέσμου Τουριστικών Επιχειρήσεων Κύπρου (ΣΤΕΚ). Στη συνάντηση παρέστησαν αντιπροσωπεία του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού (ΚΟΤ), ο Πρόεδρος του Πολεοδομικού Συμβουλίου κ. Γιαννάκης Σκορδής και ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Εσωτερικών κ. Ανδρέας Ασσιώτης.



Κατά τη συνάντηση έγινε μια γενική ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων για το ζήτημα των πολεοδομικών και εμπλουτιστικών κινήτρων που αφορούν την ξενοδοχειακή βιομηχανία ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά την ύπαιθρο.

Σε δηλώσεις της προς τους δημοσιογράφους μετά το πέρας της συνάντησης, η κα Υπουργός εξέφρασε την ικανοποίηση της για την εποικοδομητική ανταλλαγή απόψεων, και υπογράμμισε ότι στόχος όλων είναι η αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος, άρα και των υποδομών. Η κα Μαύρου δήλωσε ότι θα υπάρξει επιτάχυνση στην εφαρμογή των πολεοδομικών κινήτρων που έχουν ήδη δοθεί στην τουριστική βιομηχανία για αναβάθμιση, και δεσμεύθηκε για επέκταση αυτής της πολιτικής, το συντομότερο δυνατό, σε ολόκληρη την επικράτεια περιλαμβανομένων και των περιοχών της υπαίθρου.